Şimdi Ara

Arkadaşlar Diş gelir mi yardımcı olur musunız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs türkçe 35d 5y matematik 36d 4y sosyal 32d 8y fen 30d 10y. Ygs 1 sıra 20 bin ygs2 sıra 25 bin. lys matematik 38 doğru 10 yanlış geometri 25d 2y fizik 25d 4y kimya 26d 3y biyoloji 19 veya 20 .sizce sıralama nasıl olur okul puanım geçen sene 64tü.diplomada 85di. Sıralamam ne olur yardımcı olursanız sevinirim

• nereyi istiyorsun hocam?
  • kardeş illa istediğim bir yer yok.Sıralamam kaç gelir sence mf3 mf4 tahminin?
  • 19-20 k bence
  • mf3 ham 411 puanın var. ham 411 puan geçen sene eğer buradan bakarsan (http://osym.gov.tr/dosya/1-59198/h/bolum5puandag1.pdf ) 23570. olmuş. okul puanın eklendiğinde. geçen sene bu ham puana senin puanın eklendiğinde yani 411 + 64 = 475 puana mf3. te 24883. sıralama denk geliyor. bu sene sınavın zorluğu falan desen taş çatlasa 2 bin de o seni ileri atar ve sıralaman en iyi 22-23 bin arası olur. üzülerek söylüyorum ama yani diş olmaz dostum.
  • benim ygs 13k mat 5y 2b geo 9b 1y
    fizik 3b 3y
    kimya3y
    bio 6y
    puan 425 fln oluyo 70 civarı aobp geliydu.
    anca 15bin olursn dediler diş olmazmış . senin de olmaz hocam :/
    yapan yapmış yinr
  • matematik ve biyoloji netin düsük ygs den kurtarsak desen ygs den de kurtaramıyon endusuk dıs 15700 ile van almıs dezlette malesef sansın yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_lenFosiT

benim ygs 13k mat 5y 2b geo 9b 1y
    fizik 3b 3y
    kimya3y
    bio 6y
    yapan yapmış yinr

ham puandan okul puanına kadar aynıyız dostum. ancak diş olamayacagını nerden cıkardın acaba? bu puanla geçen sene bile diş olurken bu sene hayli hayli olur kafanı yorma sen. ama istanbul olmaz dicle olur van olur zonguldak olur ordu olur yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy062

quote:

benim ygs 13k mat 5y 2b geo 9b 1y
    fizik 3b 3y
    kimya3y
    bio 6y
    yapan yapmış yinr

ham puandan okul puanına kadar aynıyız dostum. ancak diş olamayacagını nerden cıkardın acaba? bu puanla geçen sene bile diş olurken bu sene hayli hayli olur kafanı yorma sen. ama istanbul olmaz dicle olur van olur zonguldak olur ordu olur yani :)

açı fazla hesaplıyo ya. bide van dicle zaten istemem. zonguldak da arkdşm memnun değil. zaten okadar az diş hekimliği var ki :/ donanımhaberde bakıyorum da millet de yapmış ya feni okadar düşücek gibi de değil

• Benim diş için şansım nedir peki?(ilk tercihim diş değil, ama olabilir de) Birkaç gündür bayağı dert edindim kendime bunu, biri yardımcı olursa sevinirim.
    Ygs;
    6.5k-7k arası
    Türkçe 35d 5y
    Mat 36d 1y
    Sosyal 29d 7y
    Fen 37d 2y

Lys;
    Mat
    47d 1y
    Geo 25d 1y

Fizik 27d 2y
    Kimya 29d 1
    Biyoloji 25d 5y (MF3 puanımı en çok düşüren de biyoloji, bayağı ip üstündeyim şuan)

Aobp 49 gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Benim diş için şansım nedir peki?(ilk tercihim diş değil, ama olabilir de) Birkaç gündür bayağı dert edindim kendime bunu, biri yardımcı olursa sevinirim.
    Ygs;
    6.5k-7k arası
    Türkçe 35d 5y
    Mat 36d 1y
    Sosyal 29d 7y
    Fen 37d 2y

Lys;
    Mat
    47d 1y
    Geo 25d 1y

Fizik 27d 2y
    Kimya 29d 1
    Biyoloji 25d 5y (MF3 puanımı en çok düşüren de biyoloji, bayağı ip üstündeyim şuan)

Aobp 49 gelecek.

senin ilk 10bin olabiliritesi var gibi geldi bana hatta olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Benim diş için şansım nedir peki?(ilk tercihim diş değil, ama olabilir de) Birkaç gündür bayağı dert edindim kendime bunu, biri yardımcı olursa sevinirim.
    Ygs;
    6.5k-7k arası
    Türkçe 35d 5y
    Mat 36d 1y
    Sosyal 29d 7y
    Fen 37d 2y

Lys;
    Mat
    47d 1y
    Geo 25d 1y

Fizik 27d 2y
    Kimya 29d 1

Aobp 49 gelecek.

senin ilk 10bin olabiliritesi var gibi geldi bana hatta olur

Hocam ham puanda 6500-7000 arasında bekliyorum da okul puanım düşürecek gibi geldi bayağı, umarım 60'a düşmesiyle etkisi de azalmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.