Bildirim
Arkadaşlar Discovery aldım her türlü sorularınızı cevaplamak için burdayım =)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Olu piksel e screen control programlarini indirip bakabilirisiniz
Ekran koruyucu icin ekrani temizleyin elinize sert ve ince bir karton alin onunla destek yaparak koseden yavas yavas takin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoook çooook teşekkür ederim sonunda cevap alabildim bi kaç yere daha yazmıştım önceden yardımlarınız için sağolun
Özellikle ölü pikseli merak ediyodum bu açıdan iyi oldu -
Tabi ne demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal0738
Arkadaşlar yarın Allah nasip ederse gm Discovery alıcam alınca yapmam gerekenleri ve ölü piksel olayına nasıl bakıcam birde ekran koruyucuyu nasıl hava baloncuksuz nasıl takabilirim ????
Şimdiden hayırlı olsun inşallah şansınız yaver gider. Ekran koruyucusu için talimatlar vardır zaten ve de kartonu bulunması lazım. -
İnşallah -
Arkadaşlar dün telefonu aldım aldığım yeri ilk kez bu kadar yoğun gördüm ayırttıp alanlar 2 3 tane alanlar,adamlar daha tehşir ürününü koyamamışlardı
Sadece beyaz vardı bende siyah olmasında ne olursa olsun diyodum iyi oldu ,
Ekran koruyucu takmak için düşündüm baktım yapamıycam vazgeçtim bi telofoncuda yaptırcam zaten hattımda kapanmış =(
Arkadaşlar sorusu olanlar telofonu almak isteyenler sorularını sorsunlar elimden geldiğince her şeyi incelerim sizler için ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- küçük ekranlı telefonlar
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X