Şimdi Ara

Arkadaşlar Discovery aldım her türlü sorularınızı cevaplamak için burdayım =)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Allah nasip ederse gm Discovery alıcam alınca yapmam gerekenleri ve ölü piksel olayına nasıl bakıcam birde ekran koruyucuyu nasıl hava baloncuksuz nasıl takabilirim ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal0738 -- 30 Temmuz 2013; 9:40:58 >

• Olu piksel e screen control programlarini indirip bakabilirisiniz
    Ekran koruyucu icin ekrani temizleyin elinize sert ve ince bir karton alin onunla destek yaparak koseden yavas yavas takin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoook çooook teşekkür ederim sonunda cevap alabildim bi kaç yere daha yazmıştım önceden yardımlarınız için sağolun
    Özellikle ölü pikseli merak ediyodum bu açıdan iyi oldu
  • Tabi ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal0738

Arkadaşlar yarın Allah nasip ederse gm Discovery alıcam alınca yapmam gerekenleri ve ölü piksel olayına nasıl bakıcam birde ekran koruyucuyu nasıl hava baloncuksuz nasıl takabilirim ????

Şimdiden hayırlı olsun inşallah şansınız yaver gider. Ekran koruyucusu için talimatlar vardır zaten ve de kartonu bulunması lazım.
  • İnşallah
  • Arkadaşlar dün telefonu aldım aldığım yeri ilk kez bu kadar yoğun gördüm ayırttıp alanlar 2 3 tane alanlar,adamlar daha tehşir ürününü koyamamışlardı
    Sadece beyaz vardı bende siyah olmasında ne olursa olsun diyodum iyi oldu ,
    Ekran koruyucu takmak için düşündüm baktım yapamıycam vazgeçtim bi telofoncuda yaptırcam zaten hattımda kapanmış =(

Arkadaşlar sorusu olanlar telofonu almak isteyenler sorularını sorsunlar elimden geldiğince her şeyi incelerim sizler için ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.