Şimdi Ara

Arkadaşlar Dreadsteed q hakkında bilgisi olan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burning legion serverında oynuyorum ve aklıma takılan birkaç soru var.
    q in daha başlarındayım almışta değilim lvl61 human lock malum dreadsteed zamanıda geldi
    ama bikaç arkadaşa sordum q i yapınca sadece istediği itemlere para veriyorsun diyenlerde var ayrıca riding skili içinde para vericeksin diyenlerde var.
    hangisi doğrudur?
    yada %100 mount almadan %60 lık kuş alsam nasıl olur cvpları esirgemeyin arkadaşlar sağolun
    iyi günler

• Sanırım riding skill için para wermeyeceksin.Fakat quest için gereken itemlerin fiyatı 300g civarında.280 lik kuştan önce 60 lıı alman gerektiini bilorm ama 60 tan önce 100ü almak gereklimi bilmiorm.Ama almanda fayda war.
  • Questi bitirip epic mountuna kavustuğunda direk olarak summonlayıp kullanabileceksin, ayrıca riding skill i için ücret ödemiyorsun. Ama chain sırasında npc den alman gereken bazı itemlar var (tabi serverda daha önce questi yapmış arkadaşların varsa bu mebladanda kurtulabilirsin çünkü bu npc den alınan itemlar tekrar tekrar kullanılabiliyor) bu itemların fiyatları zaten riding skill ini ögrenmiş olmaktan çokta farklı değil Kısaca yardım alabileceğin biri yoksa sadece 100g civarı daha ucuza normal mount yerine dreadsteed e kavuşmuş oluyorsun
  • Bak olay şudur. Sen quest için çeşitli itemlere ahden veya mesleğin sayesinde ulaşman lazım o itemleri aldıktan sonra bide quest serisinin son stepinden önce sana questler veren goblinden 3 tane item alıcaksın ama bu 3 itemi alman zorunlu değil. Daha önce o questi yapan ve o itemlere sahip adam senle gelirse dire maula yaklaşık 200 golddan yırtıyorsun ama bulamazsan da dediğim itemlere 200 gold fazladan bayılacaksın. Daha fazla detay içinhttp://www.wowwiki.com/Dreadsteed na bak.
  • git satın al. Questle uğraşana kadar xp kasarsın.
  • Dreadsteed in karizması için bile yapılır quest, bg lerde millet imrenerek bakıyor dreadsteedle gidenlere.
  • ben vazgeçtim ya bunu yapmaktan ileride 70 fln olunca yaparım şimdilik %60 la idare edicem adam ayarlamak gerekiyor bunun için
    yardımlarınız için sağolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lvl 65 olmadan yapmanı tavsiye ederim millet yaldır yaldır giderken arkalarından yetişemezsin sonra görevi yaparken 4 tane 70 lik adam bulursan kısa bir sürede bitirebilirsin ben 1 hafta da yaptım arkadaşa 20 dk da yaptık mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.