Resimde de gördüğünüz gibi bi driver ama ne olduğunu anlamadım. Vista'yı kurduğumda hiç böyle bi sorun olmadı. Sonradan çıktı bu. Anakart ve ekran kartı cd'leri takıp göstermeyi denedim ama onlar da işe yaramadı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim..
ARKADAŞIM HİÇ BİR RESİM YOK DRİVERİN İSMİNİ YAZARSAN DAHA İYİ OLUR
Aygıt Türü : Diğer Aygıtlar Üreticisi : Bilinmeyen Konum : PCI standart ISA köprüsü üstünde
tam olarak bu bilgiler var. ben pek anlamadığım için :D
Bu normal bir durum, Vista'da sürücü ve yazılım sorunu var. Ben de kurduktan bir gün sonra kaldırdım ve bu sorun çözülene kadar kurmayı düşünmüyorum..
Anakartının sitesinden, anakart driverlarının Vista için uyumlu olanlarını indir ve kur... Anakartının cipsetindeki aygıtlardan birini tanıyamıyor Vista...
Vista için driver yoksa son sürüm driverlar ile güncelleme yap!..
Kişisel yorumum: Vista en azından 5-6 ay daha pratik kullanımda sorunlar çıkaran bir işletim sistemi olacaktır... Arayüzden vazgeçemiyorsanız Vista Tema Paketlerini kullanın!..
Kardeş ben Nisan da askerim o yüzden benim 5-6 ayım yok :) Bunun için dedim hemen kuriim biraz kullanayım.. Peki bi iki sorum olacak kardeşim. Birincisi ben Vista Tema Paketini kurarsam bu Vista'daki geçişler falan herşey olur mu?Yani Vista havasını XP'de yaşabilir miyim? İkincisi de açıkcası ben anakart hakkında pek bişey bilmiyorum. Sadece ASUS olduğunu biliyorum. Nerden bakıpta hakkında bilgi edinip sitesinden driver'ını indirebilirim..? İlginize şimdiden çok teşekkürler..
tema paketıyle sadece vıstaya gorsel anlamda yaklaşirsın geçiş falan olmaz anakartın içinse işine herzaman işine yarıyacak cpu z programını ındır yada everest ordan markası ve modelıni ogren ondan sonra sıtesınden ilgili drıverları bulabılırsın kolay gelsın
Şimdi anakartın kutusunun üzerinden modelini falan buldum. Onla ilgili driver'ları da sitesinden buldum ama hangisini indirmem gerekiyo bilemiyorum ki? Yani benim sorunumla ilgili olan driver hangisidir? Birde hepsinin yanında tarihleri var ve hep eski tarihler.. Yani bunlar işe yarar mı ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme