Şimdi Ara

:: Arkadaşlar ekran kartı ve TV tavsiyesi ::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı olarak GTX 680 düşünüyorum. Tabi çift GPUlar henüz piyasada yok; acaba ati7990 nasıl olur yada GTX690 nasıl olur diye beklemek istiyorum. Sizden yardım olarak GTX680 ile ati7970 arasındaki performansı gösteren bi video yada fotograf paylaşmanızı istiyorum. Forum da bulamadım.

Diğer bi konuda dev ekran oyun oynama keyfi başladı. 55inç'lik LG'nin 5500 serisi tvlerini çok beğeniyorum ve alıcam. Ama endişelerim var sizinlepaylaşmak istedim.
    - şimdi böle dev bi tv aldığımda, oyunları 1920x1080de açsam herhangi bi görüntü bozukluğu olurmu? yani oyunlar yine güzel kaliteli görülürmü? (buarada 1080p denen olay nedir?yani 1080p aslında 1920x1080 midir?)

- diğer bi sorum bu aldığım tvde hem 2d hemde istersen 3d seçeneği açılıyor. ben mesela 3dli bi oyunda(batman, crysis) tv'nin 3d özelliği açtıığımda oyunu 3d olarak oynayabiliyormuyum?tabi ekran kartımda 3d destekli olursa. GTX680 gibi.

- Benim şuan ki anakartım P8 P67. ben GTX680 aldığımda bu anakarta taktığımda çalışır mı;? yoksa GPU 3,0 olan bi anakartmı almam gerekiyor?

- diğer konu Sandy Bridge işlemciler hangileri? ve bendeki i7 2600K'dan performans olarak nasıl farkları var.?

Şimdiden sizlere çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.