Şimdi Ara

Arkadaslar ekran kartım sanırım aktif değil. Yardımcı olur musunuz_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran özelliklerine tıkladıgım zaman intel grafik kartı orada goruyorum. Bugun aldıgım laptobun ekran kartı GT 630M olmasına ragmen ben bunu göremiyorum.
    Aygıt yoneticisi kısmında 2 adet ekran kartı var. Ben sadece NVIDIA olanı kullanmak istiyorum. Harici ekran kartım geçerli olsun istiyorum.
    Yardımcı olabillir misiniz? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Boyx

Arkadaslar ekran özelliklerine tıkladıgım zaman intel grafik kartı orada goruyorum. Bugun aldıgım laptobun ekran kartı GT 630M olmasına ragmen ben bunu göremiyorum.
    Aygıt yoneticisi kısmında 2 adet ekran kartı var. Ben sadece NVIDIA olanı kullanmak istiyorum. Harici ekran kartım geçerli olsun istiyorum.
    Yardımcı olabillir misiniz? Tesekkurler.

Biostan kapatılıyor benim bildiğim
  • hala ihtiyacım olan cevabı alabilmiş değilim
  • Nvidia kontrol panelde hangisini secmek istedigini belirledigin bir yer war orda, harici olan gt630u sec surekli onu kullanir, ama bu fazla pil kullanimi ve isinma demektir. Windowstayken intel olani kullanmasi tasarruf icindir, oyunlarda zaten nvidia devreye girer.
  • biosdan sanırım reserved olmuş olabilir laptop açılırken F2 YE BASILI TUT ORADAN GRAPHİC CARD:KARŞISINDA WİNDOWS 7 YAZMALI YADA HANGİ SİSTEMİ KULLANIYORSAN RESERVED YAZIYOSA WİNDOWS 7 YAP YADA HANGİ SİSTEMİ KULLANIYORSAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.