ben yenı basladım we karakter secmek te zorlanıyorum hangısını secmelıyım
arkadaşlar benim dusuncem eğer deli gibi lvl kawsmak istiyorsan full intci olacan lvl sadece lightning ve fire masteryleri yukseltip ikisini 30a getirdekten sonra basacan nukeyi lvl 32 oluncada giyicen swordu kalkanı gelen ataklara karşıda bi savunman oalcak tek nukede 1100 hp alıyosun zaten supersin o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
arkadaşlar benim dusuncem eğer deli gibi lvl kawsmak istiyorsan full intci olacan lvl sadece lightning ve fire masteryleri yukseltip ikisini 30a getirdekten sonra basacan nukeyi lvl 32 oluncada giyicen swordu kalkanı gelen ataklara karşıda bi savunman oalcak tek nukede 1100 hp alıyosun zaten supersin o zaman
tamamda thıef mı ney olımm yaw
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
yeni adammı açıiim bende 18 lvl oldum ama bi daha mı kascam ? sword mu kasiim weapons vermicez mi hiç?
size kısa bi acıklama yapıyım simdi sword intci olursan hem blok yaparsın hemde ii vurursun ama canın baya az olur öesela ben lvl 30 um full int kılıc kalkanım 1100 canım var , ama glaive olursan str olursan da ii damge alırsın ve canın baya fazla olşur rahat rahat kesemezler bi de diosan ben hem glaive hem int olucam o zaman piskopat gibi damage vurusun int olursan light a str olursan da fire a ver benim bilgim bu kadar
bnce glavie + full str wer lewel kassana kadar istediini ol ssoradan da üzerine garmet giy güzel bişeyler we eğer cold mastery weririsen fiziksel damage yemessin garmetta seni büyüden korur.. ama tabii ne olursan ol iş sana kalmış