Şimdi Ara

arkadaşlar eve gelen tek çıkıştan ayırıcı bir parça ile sinyalı ikiye bölebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve apartmanın genel uydu sisteminden bir çıkış verildi.Ben bu çıkışa (varsa)bir parça bağlayarak hem oturma odasında hemde salonda iki reciver alarak kullanabilir miyim?

• maleseef o kablo ııye ayrılmaz paralel harıcınde !!

veya av center kullanacaksınız dıger odadakı tv yı dıger taraftan ızleyebılırsınız, ama her ıkı tv de kendı yayınlarını ızlesın dersen bu santralden cıkıs almadan ımkansız..

quote:

Orjinalden alıntı: acoldstone

Arkadaşlar eve apartmanın genel uydu sisteminden bir çıkış verildi.Ben bu çıkışa (varsa)bir parça bağlayarak hem oturma odasında hemde salonda iki reciver alarak kullanabilir miyim?
  • benimde sadece bir tane kablo geliyor ama reciverın kendi cıkısından diğer bi kabloyla obur recivera bağlı ikiside normal olarak calısıyor.
  • bence sen o cihazları aynı anda çalıştırmıyorsun öyle bir şey yaparsan cihazların yanar
    quote:

Orjinalden alıntı: conk

benimde sadece bir tane kablo geliyor ama reciverın kendi cıkısından diğer bi kabloyla obur recivera bağlı ikiside normal olarak calısıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

bence sen o cihazları aynı anda çalıştırmıyorsun öyle bir şey yaparsan cihazların yanar
    quote:

benimde sadece bir tane kablo geliyor ama reciverın kendi cıkısından diğer bi kabloyla obur recivera bağlı ikiside normal olarak calısıyor.

yoo ikisinide aynı anda calıstırıyorum cıkısı olan recevir nextstar YE-7600 SKY diğeri bu vestelin dvb si zap kartlı lig tv için olandan hiç bi sorunda yok kac aydır kullanıyorum...
  • bu konuya yakın olduğu için bende bir şey sormak istiyorum..eve digitürk bağlattım.salonda lig tv li paket oturma odasınada
    eko paket..gelen tek kabloyu ikiye böldüler ve iki odayada reciver koydular..benimde aklıma şu geldi acaba oturma odasına koyduğum
    eko paketi iptal ettirsem ve oraya bir reciver alsam..hangi kanalları seyredebilirim .. yada seyredebilirmiyim..
  • quote:

quote:

bence sen o cihazları aynı anda çalıştırmıyorsun öyle bir şey yaparsan cihazların yanar
    quote:

yoo ikisinide aynı anda calıstırıyorum cıkısı olan recevir nextstar YE-7600 SKY diğeri bu vestelin dvb si zap kartlı lig tv için olandan hiç bi sorunda yok kac aydır kullanıyorum...

Eğer ikisini aynı anda ve özgürce kullanabiliyorsan, çok sıradışı bir şans. Çünkü; Teknik olarak mümkün değil.
    funnygirl arkadaşın dediği gibi yanmaz lakin ilk cihaz hangi üydüyü izliyorsa, ilincisindede aynı uydu ve aynı polaritedeki yayınla kısıtlıdır.
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: g.tuncer

quote:

quote:

quote:

Eğer ikisini aynı anda ve özgürce kullanabiliyorsan, çok sıradışı bir şans. Çünkü; Teknik olarak mümkün değil.
    funnygirl arkadaşın dediği gibi yanmaz lakin ilk cihaz hangi üydüyü izliyorsa, ilincisindede aynı uydu ve aynı polaritedeki yayınla kısıtlıdır.
    saygılar

evet haklısın uydu hangindeyse orayı gosteriyor...

• conk

Son yanıtın, daha evvelki yanıtınla örtüşmüyor.
    Hepimizin takıldığı yada yanıtını bilmediği konu yada konular vardır. Burası bir paylaşım ve tartışma platformu, o nedenle; birbirimize her konuda soru sorabilir ve bilmediklerimizi yanıt arayabiliriz. Yanlız, doğru ifadeler seçmeliyiz.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.tuncer -- 16 Şubat 2008; 0:24:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.tuncer

conk

Son yanıtın, daha evvelki yanıtınla örtüşmüyor.
    Hepimizin takıldığı yada yanıtını bilmediği konu yada konular vardır. Burası bir paylaşım ve tartışma platformu, o nedenle; birbirimize her konuda soru sorabilir ve bilmediklerimizi yanıt arayabiliriz. Yanlız, doğru ifadeler seçmeliyiz.
    saygılar

ortusmeyen yer neresidir acaba... gosterdiği kanallar bana yetiyordur.. buda benim gorusumdur.. ve sonucta bağlantı yapılıyordur.sadece o bilgiyi vermek istedim bu konuda okadar ileri değilim o bir gercektir...
    ama sonuc su ki ole yada bole calısıyor...ister az kanal gostersin ister cok...
    saygılar...

• quote:

Yorumu size bırakıyorum,
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.