Bildirim
Arkadaşlar fiber ınternet ıle ılgılı sorun yasıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hat degerlerinizi atabilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hat degerı derken nasıl atıcam? -
Modem ara yüzünden hocam snr değeri vs olmalidir
192.168.1.1 yerınden ogrendıgımız seyı mı dıyosun? henuz gıremedım ona kullanıcı adını falan bılmıyorum cahıl kaldım sanırım yardımcı olurmusun ? -
Evet oradan bakıyoruz hocam. K.adi:admin sifre :TTNET veya her ikisinde ttnettir
Girdim kardeşim senın dedıgın gıbı daha once gırememıstım bu sıteye sımdı ne yapıcam acaba ondan mı fiber ınternet olmadı acaba tam olarak burayı halletmedıgımden mı? -
Modem modelinin nedir veya hic ara yüzde snr değeri hat zayıflaması vs. Gordunuzmu
TTnet Zyxel modemın türü onlar verdi fiber alınca.hayır gormedım fakat gırdıgım sıtede yazılım mı guncellemem lazım acaba? -
O girdiğin "site" degil dostum. Modemine baglaniyorsun sadece. Hat degerleri ve Sordugun diğer her sey forumda mevcut. Öncelikle arama yapın, yanıt bulamazsanız konu acın. Verdigin bilgilerle sana yardımcı olmamız imkansız. Fiber derken gercek fiber mı var dairede yoksa vdsl mi verdiler? Bana sanki ADSL ile devam ediyorsun gibi geliyor. Tarifelere abuk sabuk isimler vermeseler keske, herkesin kafası karışıyor. Yok efendim ultranet, hipernet, hiper hızlı fiber internet, isik hızında internet... Sanki bakir kabloda ses hızında iletiliyor veriler!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X