Şimdi Ara

arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar 2 farklı sorunum var yanlışlıkla bir dosya indirdim o dosya da bütün dosyaların türünü medya player olarak çalıştırmasına neden oldu.düzeltemiyorum.birnci sorun bu. ikincisi ise vista kullanıyorum acer 5520g recovery almak istiyorum alt+f10 yapıyorum 4 tane şık geliyo.1.şık fabrika varsayılan ayarlarına dön ama parola istiyo ve ben bilmiyorum parolayı 2.şık sistemi yedekten yükle ama bu şık kapalı 3.şık cd veye dvd den yükleme fakat dvd yok zaten yükleme cd si vermediler kendi içinde yüklü geldi 4.şık ise çıkış diyo.ne yapabilirim.ama 1 ay önce bilg tamamen çöktü recovery aldık.ama şimdi alamıyorm.bilgisayar int.giriyo c yi ve d yi açıyo fakat örneğin msn i medya playerden açıyo.inş anlatabilmişimdir.

• bak aynı konuya iki tane başlık açıyorsun ne gerek war konu kalabalıklığına hem ben senin soruna cewap yazdım neden oraya değilde tekrar buraya yazıosun anlamış değilim foruma yeni üyesin ona weriorum artık ayrıca ben üşenmiyorum oraya cewap yazıyorum sana sen hiç bişe yazma oraya gel buraya başlık aç tekrar doğrumu sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 29 Ocak 2008; 1:30:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.