Şu linke bi bakar mısınız arkadaşlar.Yine (sabıkalı)teknosa sadece teknosada satılan süper fırsat ürünü diyor.Aslında ikinci tel olarak alınabilir gibi.Çok mesaj yazanlar için uygun telefonun açılan klavyesi var. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa linki veriyorum.
Valla bulabiliyorsan al, Teknosanın web sitesinde, kırk yıl önceki telefonda var, ama dükkana gittiğinde bulabilmene imkan yok.......
teknosa larda bulamazsın o telefonu bulsan bile teşhirdeki telefondur.
sağolun arkadaşlar.
abi bu telefonu ben 2003 yilinda 3100 imi alirken gordum o zaman 2. elini 250 mlna satiyolardi 2. bi telefon tasiyorum diyosan 2. telefon olarak kullanilabilir fakat sureklşi kulanicam diyosan bir kere daha dusun derim
valla fiyat cok uygun geldi ikinci telefon veya hediyelik olarak dusunulebilir
gecenlerde teknosanın sakat oldugu yorumlanmıstı sparıs verılen urun 20 olmus daha gelmemıstı
elden alamıyor muyuz peki ya telefon cok hosuma gitti
bence iyi bir telefon değil
quote:
Orjinalden alıntı: fifty_boss
gecenlerde teknosanın sakat oldugu yorumlanmıstı sparıs verılen urun 20 olmus daha gelmemıstı
O ZAMAN... ne diyoruz..... ban to teknosa
Teknosa bunu hep yapıyor. Stoklarında olmayan ürünü süper fırsat diye tanıtıyor. Bu yüzden Teknosanın internet sitesinden ürün alınmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme