öncelikle herkese s.a benım bu char noob kaldı kısacası sp yetmedıgınden pasıflerı ve acmam gereken en onemlı skıllerı solersenız sevınırm 42 lvl pure str glavie athens
kardes hepsı lazım bu oyunadakı butun skıllerı kulanıcak yerlerın var 1 cı buyulerı kulanmasan bıle 2 cılerı acıldıgı zaman 1-2 alan buyusu mesela kulanmak zorunda kalıyorsun kısacası her skıll ı acmak zorundasın sp kasmadıysan bırak o charı yenı adam ac ve full str ısen bı 50k sp kas ınt ısen 20k yeter bu oyunun en sacma olayı bu zaten sp olayı
saol da bazılarını maxladım suan 3 farkla gıdıom zaten belkı duzeltırım olmazmı??
ya 3 lv farkla gıtmen lazım herzaman yanı lv 40 olunca duzeltırım falan dusunme 40 dan sonra daha cok sp lazım oluyor yanı 3 lv fark koyarakta lv de kasamazsın
yorumların ıcın tşkk edrım ama suan lvl kasmayı bıarktım lazım olan toplam sp 2-4 k arası bıseynedersın olmaz mı ?kardes cok mu zorlar benı??
(arkadasım saol yorumların ıcın veryy tşkk) ama 2-4k arasında sp yeterlı sanırm bıraz hesap kıtap yaptım da cok mu zorlar benı??