Bildirim
arkadaşlar fz38m çıkmış fz31m den daha iyimi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar yeni model galıba turkıyede yok sanırım. ınternette arastıdım lınkınide sızınle paylasıyorum....
http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ38M&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series -
evet arkadaşlar bende takip ediyorum ama genel olarak değerlendirdiğimizde fark göremedim. tabi penry işlemci farkını göz ardı etmeyelim. -
işlemci açısından fz490 serileri ile karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. amerika modeline karşılık bir avrupa modeli olarak değerlendirebilir miyiz sayın duayenler ? -
degerlendırebılırz, avrupa modelinin penryn modellerinden biri olarakta adlandırabilir -
fz490ndb modelini araştırdım bizzat görmek kısmet oldu. Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten kullanılmaya değer bir bilgisayar. Çift lamba görüntüsü yetiyor. Blu-ray özelliği ve Penry işlemcisi ile bi çok ihtiyaca cevap verir gibi geliyor. Bu notebook tartışılır -
FZ38M modeli FZ31M den sonra çıkan tek penryn işlemcili model.Ama alternatif FZ400 serilerinide mutlaka inceleyin derim. -
Çift lamba bu cihazda varmı ? en uygun nereden bulabiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: rj45
fz490ndb modelini araştırdım bizzat görmek kısmet oldu. Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten kullanılmaya değer bir bilgisayar. Çift lamba görüntüsü yetiyor. Blu-ray özelliği ve Penry işlemcisi ile bi çok ihtiyaca cevap verir gibi geliyor. Bu notebook tartışılır
-
evet HiColor yani çift lamba özelliği var. nette arattığımda istanbul bilişim çıkıyor karşıma.
quote:
Orjinalden alıntı: snowbind
Çift lamba bu cihazda varmı ? en uygun nereden bulabiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: rj45
fz490ndb modelini araştırdım bizzat görmek kısmet oldu. Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten kullanılmaya değer bir bilgisayar. Çift lamba görüntüsü yetiyor. Blu-ray özelliği ve Penry işlemcisi ile bi çok ihtiyaca cevap verir gibi geliyor. Bu notebook tartışılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X