Şimdi Ara

ARKADAŞLAR GA-945P-DS3 Ü NASIL BİLİRSİNİZ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orta şekerli yeni bi bilgisyar toplamak istiyorum.Kullanacağım işlemci E2160 bütçem ancak 70-80$ arası bi anakart almaya el veriyo GA-945P-DS3 ün fiyatı 74$ bide kullanılan bütün kapasitorlerin katı olması bana mantıklı geldi gönlüm 965P-DS3 den yana ama dedim gibi bütçe meselesi

Bide alcam anakart el verdiğince overclock yapmak istiyorum.Acaba bu anakartla 333fps görebilirmiyim.945P-DS3 kullanan en azından biosunu gören varsa biosunda T.I.M menusu yer alıyomu ?
    Eğer yer alıyorsa nelere imkan veriyo ise fps, kuzey köprüsü,işlemci ve ramlere voltaj verebiliyormuyuz timing lerle oynanıyomu ?

Eğer kullanan gören duyan var ise burda benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekür ederim.

ARKADAŞLAR GA-945P-DS3 Ü NASIL BİLİRSİNİZ ???

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-945p-ds3_33.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuster -- 11 Ekim 2007; 20:42:46 >

• iyi biliriz hakkımızı helal ediyoruz 333 fsb bununla olmaz gibi, çok düşük bir ihtimal, yüksek değerler için 965 chipset ve üzeri lazım bu kartla 300fsb görenler vardı en fazla(en azından ben böyle biliyorum) ekonomik ve kaliteli bir ürün kendi sınıfında iyidir, tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.