Şimdi Ara

Arkadaşlar gerçekten çok önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9309 -- 30 Nisan 2016; 20:21:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzüne tükürülecek adamsin. Kabahati hic o Adamda arama. Seni bulmuş yolmuş gayet basit. Kestirip atmayı öğrenmen gerek.

• Yazdığın mesaj gerçekten kiriciydi. Olayların içine bulunmadığın için bilemezsin ben fikir almak için yazdım. Böyle bi tepki vermen...

• Birader 2500 lira icin kaç gun çalışıyorsun sen? Bunu düşünerek direk kestirip Altman lazimdi. Üstse üst is mi yok sana ?

• Bırakamayacagim is. Devlet kurumu

• iyi bare geçte olsa şu olaydan bir ders çıkarırsan bundan sonraki hayatında başarılı biri olabilirsin belki
  • Toparlanmaya çalışıyorum ama sağlıklı düşünemiyorum artık herseyi kistim fakat bi çıkış yolu goremiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öl o zaman.Ne diyelimki sana herşey olmuş bitmiş.bide fikir alıcam diyosun soyulup soğana çevrilmişsin zaten.paramı toplayalım aramızda sen düzel diye.
    Umarım csbdir biyerden kopyala yapıştır yapmışsındır yani ilkokul çocuğu bile bu kadar söğüşlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 30 Nisan 2016; 19:33:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.