Şimdi Ara

Arkadaşlar Gitar İle ilgili bir soru yanıutlarsaız çok sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar ben gitar dersine başlıycam ve klasikten giriş yapıcam ama klasik ile başlayıp elektro ile devam edebilirmiyim? Çünkü içimde hep kaynar yanar o . Yoksa elektrodanmı başlıyım.

Size danışıyorum cevaplarınız için şimdiden saolun.

cevaplarınız gelmedi hala bende edit bastım(gerçi açalı 1 sa. bile olmadı ama nise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_jeen -- 15 Ağustos 2006; 22:07:46 >

• Tabiikide yaparsın ama ben direk elektrodan başla derim başta biraz zorlanırsın ama zaman kaybetmemiş olursun Klasiğinde mutlaka yararı olur ama ben klasikte öğrendiğim şeylerin pek yararı olduğuna inanmıyorum
  • başlıcam dedimde ben başladım bile kendimi mahcup hissettim ya çok korkuyom daha sonra elektro için geçikirim falan diye
  • direkt elektro ile başlama bence ilkönce elin alışsın bi klavyeye -gerçi klasik gitarın klavyesiyle elektronunki farklı o da ayrı bir mevzu-

+ parmakların bi nasır tutsun öle geç elektroya yoksa çok acır
  • quote:

direkt elektro ile başlama bence ilkönce elin alışsın bi klavyeye -gerçi klasik gitarın klavyesiyle elektronunki farklı o da ayrı bir mevzu-

+ parmakların bi nasır tutsun öle geç elektroya yoksa çok acır

bn cede ilk önce klasikden başla ellerin alşsın sonra geç electro ya sabreden dermiş muradına ermiş misali
  • arkadaşlar saolun be umut kazandım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.