Şimdi Ara

arkadaslar goruntuyu cogaltmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ticari lig tv alip yayin izlettmek isteyen arkadasim icin goruntuyu cogaltmanin yontemlerini arastiriyoruz da ne tavsiye edersiniz???

Bize soyleyen hdmi cogalticilar goruntuyu bozar wifi transmitter alin diolar ama ben nevizadede mac izlemistim nerdeyse 10-15 ekrandan mac yayini yapiolardi bu nasil oluyor ne gerekir kaca mal olur ?? Ne tavsiye edersiniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden kendi cafem varken gorusmustum. Digiturk TV sayisi vs. icin ucret degisikligi yapiyodu hala oylemidir bilmiyorum. Birden fazla TV icin gorusursunuz gelen kisiler ona gore kurulum yapiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Eskiden kendi cafem varken gorusmustum. Digiturk TV sayisi vs. icin ucret degisikligi yapiyodu hala oylemidir bilmiyorum. Birden fazla TV icin gorusursunuz gelen kisiler ona gore kurulum yapiyorlar

Hadi yaaa o da ayrica parali yani :( bu durumdamusteri hizmetleri ile mi yoksa satin aldigimiz bayii ile mi gorusmek gerekiyor acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Eskiden kendi cafem varken gorusmustum. Digiturk TV sayisi vs. icin ucret degisikligi yapiyodu hala oylemidir bilmiyorum. Birden fazla TV icin gorusursunuz gelen kisiler ona gore kurulum yapiyorlar

Hadi yaaa o da ayrica parali yani :( bu durumdamusteri hizmetleri ile mi yoksa satin aldigimiz bayii ile mi gorusmek gerekiyor acaba???

Bayii ile gorusurseniz en iyi fiyati verir. Adamlar tv sayisina bile para aliyorlardi, hala oylemidir ama bilmiyorum.

• Kaliteli bir hdmi splitter işinizi görür. Uptech ler fena değildi sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.