Şimdi Ara

ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM NOTE 4 MÜ İPHONE 6 PLUS MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NOTE 4 VE İPHONE 6 PLUS ARASINDA KALMIŞ DURUMDAYIM SİZLERDEN İKİ TELEFONUN ARTI VE EKSİLERİYLE BİR TERCİH YAPARSANIZ HANGİSİ OLUR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

• Herkes kendi kulandığı veya sahip olmayı istediği cihaz hakkında olumlu yorum yapacaktır. İkisini de kullanan birinin yorumu daha faydalı olabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_98867979/tm.htm
  • Yılların İphone kullanıcısı olarak ki halen 5s kullancısı olarak bu Genius tutumları yüzünden Note 4 alın kurtulun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her anlamda note 4. burada tek bir i6+ özelliği söyleyemezler note4den daha iyi.

gelip de appstore diye bik bik ötmeyin zira kullanılan hemen her aplikasyon ve oyun androidde mevcut. bu saatten sonra buna sadece applefanboylar inanır.

• Alakasiz olacak ama eger Android kullanma niyetiniz var ise Nexus serisinden sasmayin. Nexus 6 gercekten cok iyi bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

her anlamda note 4. burada tek bir i6+ özelliği söyleyemezler note4den daha iyi.

gelip de appstore diye bik bik ötmeyin zira kullanılan hemen her aplikasyon ve oyun androidde mevcut. bu saatten sonra buna sadece applefanboylar inanır.

iOS'e çok zor virus bulaştırırsınız. Androidde 1 saniyenizi almaz ;)

• L u g a l kullanıcısına yanıt
    Stabil kullanim icin iphone 6 plus kesinlikle siddet ile önerirm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

her anlamda note 4. burada tek bir i6+ özelliği söyleyemezler note4den daha iyi.

Bu mesajimi polemik olarak algilamayin sakın . Tek birsey soracagim , yazdiginiz her cumlede ciddi misiniz ? Zira bende Note4 almak ile 6Plus arasında gidip gelen bi Apple kullanicisiyim ama abi ... Oha ya

• Stabilite, göz zenginliği, uygulama zenginliği gibi etkenlerden iPhone 6+. Özelleştirme yapamıyorum dersen Jailbreak atarsın olur biter. Kamerada 240fps çekim, otomatik netleme falan özellikleriyle profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışır seviyede. iPhonedo'nun incelemesine bakarak söylüyorum. Yok ama ben internete girdiğim gibi her dosyayı indirebilmek istiyorum, o iğrenç sıkıcı android tasarımıyla her türlü gereksiz ve telefonu kastıran donanım, ayar ve özelliklere sahip olmak istiyorum dersen note 4 diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsan ben daha geçen gün iphone 5s cihazımı sattım. öncesinde de 4 senelik apple kullanıcısıydım.

Su anda dandik akıllı olmayan bir telefon kullanıyorum. Ama alacak olsam kesinlikle note 4 alırım. Apple yıllardır ufak tefek geliştirmeler dışında hiçbirşey vermedi bana.

Ayrıca arkadaşın dediği de doğru. Artık appstore da ne varsa google play de de var. Virüs falan olayı hikaye zaten. Çok mu kafan takılıyo kurarsın virüs programı.

Arayüz kasıyo stabil şu bu olaylarınıda geçmek lazım bence. Biraz tarafsız olmak lazım

• Z2 kullanıyorum, 6 plus diyorum..

• Ben plus kullanıcısıyım. Telefonumdan memnunum size objektif bir şekilde fikrimi aktaracağım

Plusı neden seçtim? Öncelikle benim alacağım telefondan beklentilerim : hızlı olması , kullanışlı olması , tasarımı, şarjı ve dizi izlerken yaşattığı keyif...
    Ben bunların hepsini iphone 6 plusta buldum.

İosun uzun süre aynı performansla gitmesi en önemli sebep benim için. Bundan önce dandik bi blackberry kullanıyodum ama sınıfımda her telefon vardı hepsinide hergün kullanıyodum.

Telefonu 6 ay sonra yavaşlayan oldu. Telefonundaki virüsten sebep telefonu deli gibi kasan.. Ve bunların hepsi android kullanıcılarıydı. Tecrübe edindiğim telefonlar not ie 2,3 , s3 mini ,ip5 ip5s ip4

Apple kullanan arkadaşlarımda hiç ama hiç bir sıkıntı görmedim ŞARJ DIŞINDA!
    Herifler sınıfın köşesindeki prizi esir alıyorlardı resmen!

Şimdi bi telefonda aramadığım özelliklere gelelim.
    Kamerayı önemsemem. Amiral gemilerinin kameraları arasında ne kadar fark olabilirki? Madem o kadar önemsiyosun git profesyonrl kamera al kardeşim!

Ekran çözünürlüğüne önem vermem. Aradaki farkı sezemiyoruz bile :) Ve ekran çözünürlüğü ne kadar artarsa telefonu o kadar zorlar.

Note 4 e gelirsek çok iyi bir telefon. Herşeyi ile! Iphone ile karşılaştırırsak şarjı daha iyi (hızlı şarj iyi olmuş geçrekten)
    Rami iyi. Ram neyi farkettiriyor onu söyliyim. Uygulamadan uygulamaya atlarken iphone herşeyi baştan yükler ama note 4 kaldığı yerden devam eder o işleme.

Speni kesin kullanırım diyorsan direkt note 4 al ayrıca. Benim işime yaramayacaktı ben almadım. Ama iosun siri sini kullanıyorum. Fazlasıyla işe yarıyor bunuda belirtmek isterim

2 yıl sonra bu telefonların durumu ne olacak peki?
    Note 4 ün performansı düşecek
    İphoneunda düşmüş olacak ama note 4 kadar yavaşlamış olmayacak kesinlikle.
    Note 4 ün satış fiyatı dipteyken iphone hala değerli bir telefon olarak yolına devam edecek.
    Note 4 ün güncellemeleri kesilmiş olcak. İphone 6 plus ise ondan sonr 1 yada 2 güncelleme daha alacak.

Bunlarıda hesaba katmanızı öneririm.

• zemzung note 4 varken plus nedir la
  • 6 ay sonra kasar klise lafini herke kullaniyor ve bayginlik getiriyor. yaklasik bir senedir note 3 kullaniyorum ve gram kasma yok.

• cevap veren tüm arkadaşlara teşekürler yarın ilk iş gidip bir mağazada son bir deneyip ikisi arasında karar vermek olacak.
  • Meraktan soruyorum, note 4 pili nasil iphone6+dan iyi oluyor? Forumda paylasilan sslerde iphone 6+ 13/14 saat kullanim yapiliyor. Bakin bekleme demiyorum kullanim diyorim. Bunun note4 forumunda ise 6/7 saat kullanim olarak goruyorum.

Meraktan soruyorum varsa ssler ekler misiniz kullanim surelerini karsilastiralim?

Iphone 4s 4/5 saat kullanim , iphone 5s 6-7 saat kullanim sunuyor bende. Plus bunlara gore inanilmaz iyi pil sunuyor kullanicilarina.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Bu mesajimi polemik olarak algilamayin sakın . Tek birsey soracagim , yazdiginiz her cumlede ciddi misiniz ? Zira bende Note4 almak ile 6Plus arasında gidip gelen bi Apple kullanicisiyim ama abi ... Oha ya

noktasina kadar boyle dusundugum hakkinda yemin edebilirim. i6+ sadece apple oldugu icin sisirildi. note4 bir eline alip 1 hafta kullansan ne kadar dogru bir karar vermis oldugunu anlayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

quote:

iOS'e çok zor virus bulaştırırsınız. Androidde 1 saniyenizi almaz ;)

ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM NOTE 4 MÜ İPHONE 6 PLUS MI ?

• 3 senelik iphone kullanıcı ve hala 5s kullanıyorum ama şimdi telefon alıcak olsam note4 veya m8 alırdım

• Nasıl şimdi Note 3 1 sene kullandın ve kasmadı mı :d

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.