Şimdi Ara

Arkadaşlar gta4,Ninja gaiden ve tavsiyeleriniz doğrultusunda bi oyun daha alacağım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir adam akıllı xbox oynayamıyorum yoğunluğumdan dolayı işte en son dmc4,burnout ve ace combat aldım düşünün şimdi ninja gaiden,gta4 ve bir oyun daha alacağım hangisi?? dediğim gibi takipte ededmiyorum bayadır dediğim oyunların kalitesinden şüphem yok ama bu yenilerden pek haberdar deilim ne alalım?

• gears of war
  • Son oyunlardan ise istediğin.. kesinlikle The Bourne Conspiracy diyorum. Grafikleri, aksiyonu, senaryosu (ki filmin senaryosu zaten güzel olduğundan) oldukça kaliteli olan bir oyun. Bu arada uyarayım, sakın sakın sakın ama sakın Grid denen oyunu yeni çıktığı için büyüsüne kapılıp almaya kalkma diyorum.

Eğer oynamadıysan ve J-RPG seversen Lost Odyssey çok kült bir oyun, klasik olmuş bir oyundur benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Haziran 2008; 20:42:32 >
  • Neden Grid için böyle dedin merak ettim
  • The Bourne Conspiracy için başka başlıkta çok kötü ve tekdüze diyenler oldu Dante, sen şimdi böyle söyleyince kafam karıştı. Hangi oyuna benziyor tarz olarak, Dark Sector felan mı?
  • Grid in çok sinir bozucu bir oynanışa sahip olduğunu düşünüyorum. Başta eğlenceli ama 2-3 yarış sonra "her yarışta en az 20 kere restart yapıyorum" dediğiniz an anlıyorsunuz oyunun sinir bozucu noktasını.

The Bourne Conspiracy ise demosundan çok daha kaliteli bölümlerle başladı tam sürümde. Oturdumu kalkamıyor insan başından mükemmel bir aksiyon oyunu olmuş. Dark Sector türünde TPS. Dark Sector kadar kaliteli bir oyun.
  • Dark Sector mü? Yok artık daha neler

Edit: Ha sadece "Törd Pörsın Şuğtır" diyorsanız okeydir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam saol ama yanlış anladın çömez deiliz o kadar da saolun beyler..Var mı daha önerisi olan
    quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

gears of war
  • COD 4 olabilir yada GEOW
  • Arkadaşlar bu arada ben dark sector ve army of two da oynamadım tarzları hakkında da pek bi bilgim yok...Alınır mı sizce
  • İkisi de manyak gibi alınır derim Özellikle army of two yu beğenmeyen yok gibi. Dark Sector ü de ben acayip beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Haziran 2008; 21:10:30 >
  • Bitirdim ikisinide arkadaşlar.Yeni xbox cı deilim yaw yılların iksbakscısıyım sadece bu dmc 4 ve burnout paradise den sonra çıkan oyun tavsiyeleri bekliyorum...İlgilenidğiniz için saolun...Army of two ve dark sector çok duyuyorum ne diyosunuz??
    quote:

Orjinalden alıntı: Core2Duo-PC

COD 4 olabilir yada GEOW
  • Condemned 2 olabilir.Yorumlar gayet güzel. Eğer bunuda oynadıysan Dark Sector olabilir
  • Tamam hocam saolasın onu oynamadım ama birincisini sevmemiştim.Zaten Dedektiflik oyunu neyime evde 2 tane dedektif var bire bir yaşıyorum yani o yeter Army of two alıcam ilgilenen arkadaşlar saolun iyi oyunlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: Core2Duo-PC

Condemned 2 olabilir.Yorumlar gayet güzel. Eğer bunuda oynadıysan Dark Sector olabilir
  • oy condemned 2 yi unuttuk. yav şu geçtiğimiz 2-3 ay ne bomba oyunlar çıkmış be hepsini de yedik bitirdik iyimi kalmadı elde avuçta
  • Condemned 2
    Dark Sector
    The Bourne Conspiracy
    R6V2

Oynamadıysan seç bunlardan birini işte

Favorim Condemned 2 ama tps istiyorsan Bourne...
  • army of two - iki kişilik dev ordu
  • Frontlines çok iyi bence. Ama oyun süresi kısa. Fakat bu tür oyunlardan hoşlanıyorsan tavsiye ederim.
  • sevgili ALÇIPEN

massefect al bi evrene gir zaten saatlerini alır
  • bourne consipracy mutlaka oynamalısınız bence... buna ek olarak frontline:fuel of war mukemmel bir oyun bence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.