Şimdi Ara

Arkadaşlar hakkınızda birisi laf ediyor, gerçek anlamında değil ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir arkadaş, facebook'ta farklı smileyları bilip kullandığım için, "vay şerefsiz, hepsini öğrenmiş" dedi. Gerçek anlamda değil ama bu lafa sinir oluyorum. Sevdiğim bir arkadaşım, uyarsam mı uyarmasam mı? Kararsız kaldım.

Yardım edin. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda ?

• adamın sana takıldığı belli bişey yapmana gerek yok
  • Kaale alınacak laf var alınmayacak laf var. Ufak tefek şeylerde böyle tepki verirsen 'salak' 'gerizekalı' felan dese direk öldüreceksin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

adamın sana takıldığı belli bişey yapmana gerek yok

Yok, gerçek anlamda söylemiyor ama siz ne yapıyorsunuz mesela?
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclomania

quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

adamın sana takıldığı belli bişey yapmana gerek yok

Yok, gerçek anlamda söylemiyor ama siz ne yapıyorsunuz mesela?

Eğer gerçekten samimi olduğum biriyse yani bi düşmanlığım yoksa o kişiye takıldığını anlarım zaten ve o mesaja tepkim "tabi olm :D:D" gibi bişey olurdu. Eğer gıcık olduğum biriyse (ki öylesini facebook hesabımda bulundurmam zaten) gıcıklığına üstüne giderdim mesela 'şerefsiz' yazmış sana bende "Şerefsiz ?" yazardım o kişi ne demek istediğimi anlardı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Kasım 2010; 22:02:32 >

• sen de ona böyle şeyler de e
    ğer kalıbın daha iyise onu ortamda rezil edebilrisin

mesela bizim okulda bana kimse bir şey yapamaz. yılanın başını küçükken ezeceksin. döv bir kaç kez sonra bak bakıyım daha bir şey yapabiliyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 24 Kasım 2010; 22:04:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyarma şeklim, böyle şeyleri sevmem ben demek olurdu. Çocuk beni seviyor zaten ama demek istediğim böyle lafa alınmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclomania

Uyarma şeklim, böyle şeyleri sevmem ben demek olurdu. Çocuk beni seviyor zaten ama demek istediğim böyle lafa alınmalı mıyım?

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Kaale alınacak laf var alınmayacak laf var. Ufak tefek şeylerde böyle tepki verirsen 'salak' 'gerizekalı' felan dese direk öldüreceksin heralde

Burada cevabını verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.