Şimdi Ara

arkadaşlar hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

doğan L yada SLX

ŞAHİN

arkadaşlar hangisini almalıyım.tempra daha ağrı basıyo bana göre

• Bütçenizi ve aracı nerede ne amaçla kullanacağınızıda söylersenzi iyi olur.
  • tempranın temizini bulabilirsen al derim ama satmaya gelince sahin yada doğan çabuk satılır ama tempra daha konforludur
    uzun süre kullanırım diyorsan tempra al bence rahat edersin vede en azından rahat ve geniştir
  • arabayla daha çok şehirler arası gidiyorum . hidrolik olması nedeniyle tempra biraz ağır basıyo ama kararsızım dediğin gibi doğan ve sahin satılırken alıcısı kolay çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmat

arabayla daha çok şehirler arası gidiyorum . hidrolik olması nedeniyle tempra biraz ağır basıyo ama kararsızım dediğin gibi doğan ve sahin satılırken alıcısı kolay çıkıyo

hidrolik direksiyon 95 ten itibaren doğandada var zaten araçlar eski birde satma derdin olmasın bence doğan
  • walla hocam bence tempranın binek modeli değilde SW modeli daha iyi. orjinal italyan nede olsa. temizinden bulabilirsen tempra SW al.
  • kardeş bence doğan slx al. tabi tempra da alabilirsin. ama tempralarda beyin var. araziye fazla gelemiyo. tabi arazi de fazla kullancıcaksan tempra al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğan slx al
  • Doğan al bencede
  • tempra
  • İKİSİNİ DE ALMA TOFAŞTAN UZAK DUR. BİRAZ DAHA PARA BİRİRKTİR 94 COROLLA AL PİŞMAN OLMAZSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

İKİSİNİ DE ALMA TOFAŞTAN UZAK DUR. BİRAZ DAHA PARA BİRİRKTİR 94 COROLLA AL PİŞMAN OLMAZSIN

iyi fikir....
    ancak illa ki bunların arasından seçeceğim diyorsan konfor açısından ben tempra al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

İKİSİNİ DE ALMA TOFAŞTAN UZAK DUR. BİRAZ DAHA PARA BİRİRKTİR 94 COROLLA AL PİŞMAN OLMAZSIN

iyi fikir....
    ancak illa ki bunların arasından seçeceğim diyorsan konfor açısından ben tempra al derim.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.