Arkadaşlar meraba Ben yüksek bir meblağ karşılığında İstanbul'da YAZILIM UZMANLIĞI kursuna gidiyorum ben verdim para sizde yararlanın diye hem bende tekrar etmiş olurum diye hergün öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşarak hem not olarak hemde uygulama olarak sıfırdan hep beraber C# Bitirelim maddi sıkıntıları olan arkadaşlar var ama meraklı olan çok gitmek isteyen ve gidemeyen arkadaşlarımızda var ama emin olun ben ders de ne yaptıysam o gün hepsini paylaşacam bunun için bir Blog sitesi açtım oradan her gittim eğitim aldığım günün notlarını uygulamlarını paylaşacam ve sizde benimlen beraber bi nevi kursa gelmiş olucaksınız sorularınızı alıp kursa gittiğim gün hocaya sorup gelip cevaplarını burada sorun yaşayan arkadaşlarla paylaşacam. Bu güzel etkinliğime kimler katılır ben sadece C# herkes tarafından öğrenilmesiini istiyorum arkadaşlar ve kurslar çok pahalı ben çalışıp alın terimle para toplayıp kaydoldum kaydolduğum kursda bizzat Microsoft Türkiye resmi parneri bir kurum hocalarımıızın 25 senelik yazılım deneyimi var ben onlardan öğrenip sizede öğretmek istiyorum gerçi ben biliyorum çoğunuda sırf pekiştirmek için birde size tekrar yardım edebilmek için tekrar gidiyorum kursa salı gününden itibaren aşağıda linkini verdiğim blog sitesinden yayınlıyıcam hergünü 5 6 ay boyunca sıkı bir şekilde takip ederseniz eminim çok çok ilerleyip iş hayatına bile başlayabiliceksiniz benim gibi bu vereceğim notlar dökümanlar ve eğitim uygulamaları sayesinde. İlk Eğitimin Şubat ayını ekledim bile bloğa hepimize hayırlı olsun. (Linkteki boşlukları silin öyle girin linki kabul etmedi bende boşluk bıraktım ) Facebook gruba gelin anlık bildirim alın kardeşlerim