Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMUNALEYKUM ACABA.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMSTRAD 11100-DCI UYDU ALICISI ALDIM GERÇİ YENİ DEĞİL FAZLA DA ARAŞTIRMADIM VE ALDIKTAN SONRA ÇELİŞKİDE KALDIM KEŞKE SATICININ ÖNERDİĞİNİ DEĞİL DE KENDİ İSTEDİĞİMİ ALSAYDIM DİYE ACABA BU CİHAZ HAKKINDA HER HANGİ BİR BİLGİSİ OLAN YADA ŞUNU ALSAYDIN DAHA İYİ OLURDU DİYEN VE BUNA BENZER BİR YORUM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA VE BENİ BİLGİLENDİRİRLERSE SEVİNİRİM.BENİ SEVİNDİRİN:::)))

• kardeş seni bilgilendirebileceğim tek konu var oda Artık günümüz teknolojisinde receiverların aman aman bir farkı olmadığı

yani next ve sunny topfield yada goldmaster yada akai yada atlanta(ben kullanıyorum)Hemen hemen hepsinin özellikleri Aynı.

Tabi sınıflandırma önemli.Büyük paraya çok daha özellikli receiver markalarını alabilirsin ama standart olanlar bunlar.Bendeki atlanta cihaz ilk başta bende düşündüm acaba next mi alsaydım falan diye ama gördüm ki ghiç bir Fark yok.Aldığım günden bu yana tek bir şifre girmedim hala izliyorum 6-7 ay oluyor.çok şükür diyelim maşallah diyelim.

Artık receiverlar Kartlı olsun yazılım girilip şifreli kanalları açsın da geriisi de pek önemli değil.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.