Şimdi Ara

Arkadaşlar herkese merhaba, şu kulaklıklar arasında kaldım (brainwavz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar amazondan brainwavz kulaklık sipariş edicem, şunlar arasında kaldım:
    M serisi, S serisi, pro alpha. Bir de kulak için monitörler var. MEE audio M6 PRO gibi. Bunların hepsi 50 dolar bandında. Sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caethrollis -- 8 Aralık 2015; 22:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caethrollis

şunlar arasında kaldım:
    M1-M2-M3-M5, pro alpha.

M'lerden M2-M4-M5 kullandım. M4 ve M5'in sadece görsel tasarımları benzemiyor, ses itibariyle de aynı yerden çıktıkları anlaşılıyor. akustik zayıfı oldukları için sesler gerçekçi değildir (sahne tabirini kullananlar için: sahnesi kötü). M5 ve M4 arasındaki temel fark M4'ün vokalleri rahatken M5'in vokalleri ezmesi. buna karşın M5'in basları daha güçlüdür (M4 de çok zayıf olmamakla beraber). M5'teki vokal durumu dar akustiğin o basları kaldıramamasından kaynaklanıyor. bu kulaklıkların böyle bir özelliği var kulaklık okulu gibi ne nedir anlamak için bu kulaklıkları bir gezmek lazım. yoksa piyasdaki tipler gibi kuru sıkı sallar durursun.

M2 ise bambaşka bir kulaklık ve tamamen çöp. akustik sadece zayıf değil bildiğin ölü. ben direk iade ettim, alıp direk satmaya çalışan biriyle de konuştum o da çöplüğünü teyit etti, ona da iade etmesini tavsiye ettim. burdan yola çıkarak benimkinin arızalı olduğunu düşünmüyorum. az bulunur derece berbat bir enstrrüman akustiği var. basları ise zayıf. sadece tizleri biraz iş yapıyor o da elbette ki kurtarmıyor.

diğer saydıkların hakkında fikrim yok henüz. bence kafanı boşuna karıştırma, brainwavz beta ortalama olarak en iyisini sunuyor. en pahalılar S5 ve R3 ile yanyana koysan 10 milyon kere beta derim. bu alt seri güya alpha, beta, delta diye gidiyor. yersen işte delta serinin son halkasıymış (brainwavz'ın sitesinde yazıyor) :D yalan dolan bunların hepsi pazarlama... delta bildiğin çöp, M4-M5'ten bile daha kötü. sony-philips ucuz ürünleri andırıyor. beta ise türkiye'de audio-technica cks77 diye 150 lira civarına kapış kapış gitmekte olan ürünle aynı sürücüyü kullanıyor. bildiğin aynı ses yani.

kafan karıştı mı ? karışmadıysa biraz daha karıştırıcam çünkü, yeteri kadar karışmadıysa bana haber ver mutlaka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.