beyler sitenize üye oldum. herkese yürekten selamlar sunuyorum.
bi sorunum var ve acilen çözmek için engin tecrübelerinize ihtiyacım var.arkadaşlar bende 2003 model 1.9 65 hp kangoo m var.bu aracı yaklaşık 1 sene önce aldık balataları gayet iyi.sorunum şu aracın egzozundan baya bi siyah duman cıkarıyor devri yükselince.asıl sorunsa aracı çekişinde.mesela 1 vites te aracı kaldırmak için epey aragazı vermek gerekiyor.etrafımdaki tanıdıklarım debriyaj ayarından ya da hava filtrelerinden dir diolar.bende bi servise götüremedim sizce nedendir.bi göüşlerinizi sunarsanız sevinirim...
saygılar
dostum aracın kaç km de ben yaklaşık dediğin aracı 5 sene kullandım a z sine herşeyini bilirim aracın hava filetresini değiştir büyük faktordür ama senin asıl sorunun hepsinde oldugu gibi malesef motorun geneliyle ilğili bu araçlar 100 binden sonra biter bak aracın motorunda motorun üstünde hava filtresinin oraya giren bir hortum vardır motordan çıkıp hava filtresine dönüş yapar araba çalır durumdayken hava filtresine giren yerden çıkatr eger duman geliyorsa malesef motor yağ yakıyor yok duman gelmiyorsa mazot pompasının ayarlanması gerekiyor ama bu aracı hiç bulaşamasaydınız çünkü bunlar çok çabuk motor yiyiyor o nedenlede zaten dahada çıkartmadılar motoru degiştirip 1.5 ürettiler debriyaj kavramasıda zayıftır zaten bir an önce çaresine bak.
duman az geliyor bende ,,, motor bitmişmidir ?? yoksa az olması normalmidir ??
SAYIN TURGAY ARKADASIM AYNI FIKIRDEYIM BENDE SIZINLE 2000 MODEL KENDI SIRKETIMIN KANGOO ARAC KULLANIYOORUM 7 YILDIR PAZARLAMICILARDA GERCİ SANAAYIDEN CIKABILENE BRAVO DERIM GERCI ALT TAKIM OLARAK FENA DEGILLER AMA MOTOR TAM BIR FIYASKO TRAFIKTE BENI GECMEYEN ARAC YOK DEBRIYAJ IGRENC AMA YAKIT SUPER SUPER GERCEKTENDE COK AZ YAKIYOOR BODRUM ICI 50 LITRE 600 DEN ASAGI GITRMEDIMM TAAKITTAN HEPSINI AMOORTI EDIYOOR INANIN ARKADASLAR***
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme