Evet arkadaslar soru belli elimde amerikadan gelen sim kilitli iphone vardi geveyle 3-4 ay kullandim ve ios 5 cikti guncelledim ve kullanamaz oldum simdi at&t kilidi kaldiriyormus bende gorustum adamlarla mail bekliyorum buyuk ihtimalle acilacak suan telde en ufak bir cizik yok full ekran koruyucu ile kullandim sifira yakin bir tel 16 gb siyah sizce ne kadar eder
900 eder sanırım
Up
Kilitli hali ile 700 verirlerde kilit acildiktan sonra 900 eder kardesim.
0 gibi temiz ise 1200 e sataşağısına verme
kilidi açtır hemen vereyim 800 tl. 1200 ye genpa garantili satıyolar ayrıca sahibinden.comda yurt dışı cihaz yani.
1200 e satarsam cook super olur uzerine biraz daha koyar 64 gb wifi new ipad alirim babami da kandirirsam ona aliyormus gibi bir htc one x alirim benim telide babama veririm bir tasla 2 kus ( benim tel htc evo 3d) .
Sifir gibiyse ve simkilitsiz olursa 1000 tl den asagiya verme, daha asagi eder diyen cakallarada aldirma
Bu benim ilk telefon satisim olucak tabii olursa boyle dediginize gore beni kandirmaya calisanlara dikkat edecegim cok tesekkur ederim
ben kayitsizini satiyorum 1000 liraya. Bu 900 diyenler bana getirsin kayitli simfree sifir ayarinda cihaz nakit ellerine sayiyim parayi.
1000-1100 arasi eder temizligine gore assagisi olu fiyat
Peki en hizli satabilecegim yer sahibinden mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme