Şimdi Ara

arkadaslar iphone4 16 gb ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar soru belli elimde amerikadan gelen sim kilitli iphone vardi geveyle 3-4 ay kullandim ve ios 5 cikti guncelledim ve kullanamaz oldum simdi at&t kilidi kaldiriyormus bende gorustum adamlarla mail bekliyorum buyuk ihtimalle acilacak suan telde en ufak bir cizik yok full ekran koruyucu ile kullandim sifira yakin bir tel 16 gb siyah sizce ne kadar eder

• 900 eder sanırım
  • Up
  • Kilitli hali ile 700 verirlerde kilit acildiktan sonra 900 eder kardesim.
  • 0 gibi temiz ise 1200 e sataşağısına verme
  • kilidi açtır hemen vereyim 800 tl. 1200 ye genpa garantili satıyolar ayrıca sahibinden.comda yurt dışı cihaz yani.
  • 900 civarı eder kılıtsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada kilitsiz ise sıfır gibi ise 1200
  • 1200 e satarsam cook super olur uzerine biraz daha koyar 64 gb wifi new ipad alirim babami da kandirirsam ona aliyormus gibi bir htc one x alirim benim telide babama veririm bir tasla 2 kus ( benim tel htc evo 3d) .
  • Sifir gibiyse ve simkilitsiz olursa 1000 tl den asagiya verme, daha asagi eder diyen cakallarada aldirma
  • Bu benim ilk telefon satisim olucak tabii olursa boyle dediginize gore beni kandirmaya calisanlara dikkat edecegim cok tesekkur ederim
  • ben kayitsizini satiyorum 1000 liraya. Bu 900 diyenler bana getirsin kayitli simfree sifir ayarinda cihaz nakit ellerine sayiyim parayi.
  • 1000-1100 arasi eder temizligine gore assagisi olu fiyat
  • Peki en hizli satabilecegim yer sahibinden mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.