Arkadaşlar geçen haziranda, deli gibi para biriktirip, gittigidiyordan bir ipod touch aldım. garantisizdi. neyse bunun home tuşu bozuldu, gareanti olmadığı için 50 liraya yaptırdım bir tamircide. ardından iki ay sora bir daha bozuldu, götürdüm yine aynı yere, yapamadıar. ben de aldım başka bir tamirciye götürdüm. o tamirciye home tuşu için gitti ama usb girişini de bozdular tamircide. baya peşinden koştum ama adam yapamıyorum dedi. neyse aldım, apple servisine gönderdim. 270 lira fiyat biçtiler, anakart değişecek dediler. ben aleti 400 liraya almıştım zaten.
neyse eve geldi, bir de ben kurcaladım, bir iki teli koptu ama önemli değil onlar yapılır. arkadaşlar bu yedek parçaları nereden bulurum ben? ya da bana ne önerirsiniz? başka bir tamirciye daha göstereyim mi? yani bir usb girişi için anakartın değişmesi saçma geliyor? yok mudur bunun bir yolu yordamı? ya da daha ucuza anakartnereden bulunur? 270 liraya tamir mi olur ya adam soyuyorlar bir yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
dealextreme gibi yabncı sitelere bakabilirsiniz. gemiş olsun bu arada
naaptın üleyn!!!!!!!!!!!! ben doğubanktan 2 yıl garantali aldım 450ye be abim...