Bildirim
Arkadaşlar işi bilenler lütfen yorum yapsın TCCC samsung ram performansı hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsung ram olarak cok kalitelidir.Zaten ekran kartları da samsung ramleri ile daha yuksek hızlara cıkmak icin kullanıyorlar. -
teşekkürler simonee
başka yorumlar varsa onlarıda alabilirsem sevinirim
hadi arkadaşlar aranızda ramden anlayan yok mu -
Samsungu bilmiyorum ama RAM alıcaksan Twinmos yada Kingston derim -
EVET ARKADAŞLAR YOK MU KİMSENİN BU KONUDA BİR BİLGİSİ -
tcccd ler iyi oluyo diye biliyorum ama onuda bi denemek lazım.Nereden buluyosunuz şöyle özel ramleri bana bi dek gelmedi -
@hannibal o ekran kartı ne oyle yaw 1mb s3 trio vga -
Dosdum Yüksek ram için Samsung TCCD chip'ine sahip Ram Yada BH5 cgipine sahip ramler alabilirsin! Yanlız bunlar piyadasaki normal ramlere göre daha pahalıdır!
@burak08
Senin dediğin o markalrın kaliteyeve performans a yönelik modelleri samsung'un performans chiplerini kullanırlar! -
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
@hannibal o ekran kartı ne oyle yaw 1mb s3 trio vga
öyle ufak göründüğüne bakma sen pci e olmayınca nasılda süper bişey oluyor bi bilsen -
bi ara gigatekte satılıodu TCCC ramler ddr 400@450 cıkanları okumuştum forumu bi arastır isteresen ama samsung ramler iyidir zaten cogu ram markalarının üstünde de onun imzası vardır -
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
@hannibal o ekran kartı ne oyle yaw 1mb s3 trio vga
öyle ufak göründüğüne bakma sen pci e olmayınca nasılda süper bişey oluyor bi bilsen
+1
yada agp ekrantını ( mesela 6800le gibi ) bios mod yaparken yapdığın bir hatadan dolayı geri -getirmek istersen senin için en büyük yardımcı oluypr 1 mb s3 trio pci!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X