Fethiyeden yeni geldim. Eğer gezerek gitmeyi Yol Lezzetlerini Tatmayı seviyor ve zamanınız varsa istanbul-Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir-Aydın-Muğla Rotasından Ücretsiz Yollardan Giderek 10-12 Saatde Gidersiniz. Yollar Gayet Düzgün ve Duble. Vaktiniz Yoksa Afyon Yönünü Tercih Edebilirsiniz. Yol Kalitesi Olarak Hemen Hemen Aynı ve Radar Sayısı Olarak da. |
ARKADAŞLAR İSTANBUL AVCILARDAN FETHİYE ÖLÜ DENİZ GİDİCEM ARABAYLA HANGİ YOL TAVSİYE EDERSİNİZ.. (2. sayfa)
-
-
gittim geldim.. Arkadaşım söyledi abi ücretsiz yoldan git boşuna para verme yollar güzel düzgün 110 geçme yeter dedi. Öyle de yaptım. İyi ki de yaptım. Yollar boştu rahat geldim, üstelik gelişi de gidişi de gece yaptım. Tabi 110u geçmeyince yol bir türlü bitmiyor, hele tek şoförseniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: falcon57gittim geldim.. Arkadaşım söyledi abi ücretsiz yoldan git boşuna para verme yollar güzel düzgün 110 geçme yeter dedi. Öyle de yaptım. İyi ki de yaptım. Yollar boştu rahat geldim, üstelik gelişi de gidişi de gece yaptım. Tabi 110u geçmeyince yol bir türlü bitmiyor, hele tek şoförseniz.
Hocam ücretsiz yol hangi güzergah. Ve hiç yol parası yokmu gişe felan geçmiyormusunuz.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: debroglienindalgaboyuFethiyeden yeni geldim. Eğer gezerek gitmeyi Yol Lezzetlerini Tatmayı seviyor ve zamanınız varsa istanbul-Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir-Aydın-Muğla Rotasından Ücretsiz Yollardan Giderek 10-12 Saatde Gidersiniz. Yollar Gayet Düzgün ve Duble.
Vaktiniz Yoksa Afyon Yönünü Tercih Edebilirsiniz. Yol Kalitesi Olarak Hemen Hemen Aynı ve Radar Sayısı Olarak da.
Hocam bu rotada hiçbi gişe ücret yokmu.?
İzmir-Aydın arası otoyol vardı ama AKP'nin yaptığı(yaptırdığı hazine garantili) kazıkçı olanlardan değil, 5-10 lira arası bir ücreti oluyor sanırım. Ama orada da gişe yok HGS ve OGS sistemi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 14 Temmuz 2021; 10:39:53 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon57 -- 14 Temmuz 2021; 15:35:35 >
-
19 tl ödedim sadece.. o kadar..
-
Kaçagiderim ile kaçagideceğinide görebilirsin🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Attığın link açılmıyor tekrar atar mısın ücretsiz yol güzergahını?
hocam bu rota bildiğin ful paralı yok rotası. yoksa ben mi yanlış görüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X