Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İSTANBUL AVCILARDAN FETHİYE ÖLÜ DENİZ GİDİCEM ARABAYLA HANGİ YOL TAVSİYE EDERSİNİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
19.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN ARAÇ OPEL CORSA 1.3 DİZEL EŞİM BEN BALDIZ 3 KİŞİYİZ VE ÜÇÜMÜZDE ARACI KULLANABİLİYORUZ AMA HİÇ ŞEHİR DIŞINA ÇIKMADIK

AKLIMDAKİ TEK YOL YENİKAPIDAN BANDIRMAYA FERİBOT ORDAN SONRASINI DA BİLMİYORUM :)) TAVSİYENİZ NELERDİR...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinozaybi

yani feribot hiç kullanmayın diyosun direk otobanda sabihagökçene gidergibi .... hani ben acaba yol kısalırmı diye düşündüm ama tabi siz daha iyi bilirsiniz....

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Feribota hiç gerek yok, eğer denizi görmek istemiyorsanız. İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Osmaneli-Bozüyük-Kütahya-Afyon-Isparta-Burdur-Antalya şeklinde gidersiniz. Vaktiniz varsa Kocaelinden sonra Sapanca'dan gidin tek şerit yol, orman içinden geçiyor en fazla 45 dk kaybettirir ama manzara çok güzel. Gölün yanından gidiyorsunuz gayet keyifli.

Saygılarımla,
    İyi tatiller..
    Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'dan Fethiye'ye En Kısa Yol

İstanbul'dan Fethiye'ye kara yoluyla gitmeyi planlıyorsanız, kullanabileceğiniz birkaç farklı güzergah bulunmaktadır. En kısa yol, ücretli bir otoyoldan geçen ve yaklaşık 750 km olan güzergahtır. Bu güzergahı kullanarak yaklaşık 9 saatte Fethiye'ye ulaşabilirsiniz.

İstanbul Fethiye Ücretsiz Yol Güzergahı

Ücretsiz bir yol tercih ederseniz, İstanbul'dan Fethiye'ye giden daha uzun bir güzergah bulunmaktadır. Bu güzergah yaklaşık 850 km'dir ve tamamlanması yaklaşık 11 saat sürer.

İstanbul'dan Fethiye'ye Giderken Hangi Yoldan Gidilir?

En kısa yoldan gitmek istiyorsanız, O-3 ve O-5 otoyolunu kullanarak İzmir ve Denizli üzerinden Fethiye'ye gidebilirsiniz. Ücretsiz yoldan gitmek istiyorsanız, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar ve Burdur üzerinden Fethiye'ye gidebilirsiniz.

İstanbul'dan Fethiye'ye Nasıl Gidilir?

İstanbul'dan Fethiye'ye araba ile gitmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İstanbul'dan O-3 otoyoluna gir.
    • İzmir'e kadar O-3 otoyolunda devam et.
    • İzmir'den O-5 otoyoluna geç.
    • Denizli'ye kadar O-5 otoyolunda devam et.
    • Denizli'den Fethiye'ye doğru yola devam et.

İst-Fethiye Yol Güzergahı

İstanbul'dan Fethiye'ye giden yol güzergahı şu şekildedir:

• İstanbul (Başlangıç noktası)
    • İzmir
    • Denizli
    • Fethiye (Bitiş noktası)

Bu güzergahların yanı sıra, Muğla üzerinden Fethiye'ye gitmek için alternatif yollar da bulunmaktadır. Ancak bu yollar daha uzun ve daha fazla zaman almaktadır.

Seçeceğiniz güzergah, zaman kısıtlamalarınıza ve bütçenize bağlıdır. En kısa yoldan gitmek istiyorsanız ücretli otoyolu kullanabilirsiniz. Daha ekonomik bir seçenek arıyorsanız ücretsiz yolu tercih edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sakarya-Kutahya-Afyon-Isparta-Burdur üzerinden gidin.En kısa yol budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Sakarya-Kutahya-Afyon-Isparta-Burdur üzerinden gidin.En kısa yol budur.
    en mantıklısı bu

ARKADAŞLAR İSTANBUL AVCILARDAN  FETHİYE ÖLÜ DENİZ GİDİCEM  ARABAYLA HANGİ YOL  TAVSİYE EDERSİNİZ..

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

en mantıklısı bu

ARKADAŞLAR İSTANBUL AVCILARDAN  FETHİYE ÖLÜ DENİZ GİDİCEM  ARABAYLA HANGİ YOL  TAVSİYE EDERSİNİZ..

Alıntıları Göster
    yani feribot hiç kullanmayın diyosun direk otobanda sabihagökçene gidergibi .... hani ben acaba yol kısalırmı diye düşündüm ama tabi siz daha iyi bilirsiniz....

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Feribota hiç gerek yok, eğer denizi görmek istemiyorsanız. İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Osmaneli-Bozüyük-Kütahya-Afyon-Isparta-Burdur-Antalya şeklinde gidersiniz. Vaktiniz varsa Kocaelinden sonra Sapanca'dan gidin tek şerit yol, orman içinden geçiyor en fazla 45 dk kaybettirir ama manzara çok güzel. Gölün yanından gidiyorsunuz gayet keyifli.

Saygılarımla,
    İyi tatiller..

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Merhaba,

Saygılarımla,
    İyi tatiller..
    cevap için ben teşekkür ederim beyler evet maksadım deniz görerek gitmek değil hızlı ve kısa yoldan gitmek önerileriniz gayet açık net feribot sanki yol kısalır gibi gelmişdi bana ama sanrım öyle görünmüyor...
  • quote:

cevap için ben teşekkür ederim beyler evet maksadım deniz görerek gitmek değil hızlı ve kısa yoldan gitmek önerileriniz gayet açık net feribot sanki yol kısalır gibi gelmişdi bana ama sanrım öyle görünmüyor...

Alıntıları Göster
    Merhabalar, geçen hafta gittim, geldim. Denizli Burdur Antalya olan yolu tavsiye etmiyorum. Denizliden sonra yol çalışmaları vs. var tek şerit oluyor bozuk yollar çıkıyor, önüne yerel plakalar çıkıyor 40 50 ile giden ve sürekli virajlar var. Sollamak tehlikeli olabiliyor. Ayrıca yeni yol yapmışlar galiba yere zift atıp taş atmışlar gibi acayip uğultu yapıyor. Gittiğimde kulağımda hala uğultular vardı. Benim tavsiyem yanlış hatırlamıyorsam Çanakkale otoyolu var Susurluk'tan sonra ya da önce oraya gidip İzmir'e geçmen oradan İzmir-Aydın otoyolu ve sonrasında Muğla-Fethiye. Bu yollar çok daha temiz ve 2-3 şerit gidiyor. Ek olarak belirtmeliyim Burdur-Antalya yolunda genelde hız sınırı 80 ve giderken 6 adet radar saymıştık. En azından otobanda o tehlikeyi atlatabilirsin.

• ersinozaybi E kullanıcısına yanıt
    http://yol.kgm.gov.tr/guzergah/kgm.html

buradan bakın

Antalya filan diyen olmuş, çok ilginç doğrusu.

Isparta'ya da uğrama yok, keçiborlu burdur tefenni çavdır diye gideceksiniz. Zaten Burdur'da direkt tabela var Fethiye diye.
  • İstanbuldan feribotla ya da körfezi dolanıp yalova sonra bursa balıkesir manisa izmir,otobandan aydın ve sonra fethiye.bu güzergah da olur.bence burdur yolu yolu uzatır
  • Geze geze gidicem derseniz
    Tekirdag canakkale izmir uzerinden gidin. Canakkaleden sonra her yerde durup denize girip hos vakit gecirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

İstanbuldan feribotla ya da körfezi dolanıp yalova sonra bursa balıkesir manisa izmir,otobandan aydın ve sonra fethiye.bu güzergah da olur.bence burdur yolu yolu uzatır
    KM olarak yolun kısa gözükmesine bakma. O yolu ne şartlarda gittiğine bak :) Giderken kısa diye Burdur'dan giden yolu seçtim. 3 gün dalgası sürdü :) Dönerken Muğla Aydın İzmir Akhisar yolundan döndüm. Aşırı trafik vardı. Aliağa tarafından Çanakkale otobanı olduğunu Akhisara geldiğimde öğrendim. Artık çok geçti.

Not: Manisa'daki trafik ışıkları ve trafik geçen cumartesi 1 saatime mal olmuştu. 200metrede bir ışık ve her ışıkta otobüs, kamyon kalkışları ve yoğunluk sebebiyle.

Burdur-Antalya diye yolu tarif etmelerinin sebebi yolun devamının Kaş ve Antalya'ya gitmesi. Yol üzerinde Fethiye çıkışı mevcut.

• werrol kullanıcısına yanıt
    bir önceki hafta gittim ve Antalya ile Burdur arası bölünmüş yol ve hız limiti 110 km/h, 80 km/h değil. Denizli Uşak üzerinden giderseniz 50 km fazla yol alırsınız. En kısa ve güvenlisi; klasik Antalya'ya gider gibi gidip Burdur'da sağa Fethiye sapağından devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 4 Eylül 2015; 9:25:54 >
  • En güzel ve en kısa yol Sakarya-Bozüyük- Kütahya - Afyonkarahisar - Sandıklı - Burdur sonra fethiye sapağını görürsün zaten..Kazasız belasız iyi yolculuklar..
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • Yalova Bursa izmir aydin muğla gidin giderken köyçeğizde mola verin en fazla 3 km saparsiniz hem bu yol daha manzaralidir,ayrica aydin otobaninda daha hizli ve güvenli yol alirsiniz iyi tatiller,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 4 Eylül 2015; 17:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

Yalova Bursa izmir aydin muğla gidin giderken köyçeğizde mola verin en fazla 3 km saparsiniz hem bu yol daha manzaralidir,ayrica aydin otobaninda daha hizli ve güvenli yol alirsiniz iyi tatiller,
    Ben olsam
    Kaptırırım tekirdağ, malkara, kesan hoppala paşam koru dağı=satır et ordan gelibolu=peynir helvası karşıya lapseki, çanakkale, ezine (zaman varsa bayramiç ayazması) edremit, ayvalık=rakı balık, izmir=boyoz+fuar peşine selçuk şirincede çöp kebabı, germencikde incir ve fethiye.
    Fekaat, dedim ya ben olsam...

Yoksa 1580km yolu molasız, sadece 1 kere mazot alıp işemek için durarak almışlığım da vardır. Ama inanın zevkli değil

1:50 den sonrasına dikkat Öncesinin konu ile alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 4 Eylül 2015; 19:53:55 >

• Mandra filozofu gerçekden çoook doğru teşekkür ederim tavsiyen harika aslında tatil acelesi Neji dimi bide gece yola çıkalım diyoz karanlıkda
  • Konuyu hortlatacağım ama.. 6 senede çok şey değişti. Güncellemek gerektiğini düşünüyorum.

1.-gece yolculuğu yapmayacağım

2.-özel otoyol kullanmak istemiyorum ancak navigasyon sürekli beni özel otoyola yönlendiriyor. Navigasyonda ücretsiz yolları tercih etsem bu sefer devlet otoyoluna sokmuyor. Bu bağlamda devlet otoyollarını nasıl kullanabilirim, hangi illlerden geçmem gerekiyor. Yol hafızam berbattır. Hala e5 ile e6 nedir karıştırıyorum

Teşekkürler.

• falcon57 kullanıcısına yanıt

merhaba nasıl yaptınız bu hafta bende gideceğim ama halen karar veremedim afyondan mı gittiniz ?

• :) :) :)

pandemi sebebi ile gitmedim. ama haftaya gideceğim inşallah.

şu anki düşüncem ise.. gece çıkıp paralı yoldan gitmek, uykum gelince kenara çekmek.

yollar boş olur diye düşünüyorum.. dönüşe acelem olmadığı için ilk düşüncem e5..

Oraya giden 2 farklı kişiden dinledim her 2 side git git bitmiyor hissine kapılıyorsun.

çok yoruyor adamı e5 hele kamyonların arasından çok sıkılıyorsun dediler.

4 şoför, dönüşümlü sürmüşler sıkıldık abi dedi çocuk.

paralı yolda en azından boş basar gidersin dediler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.