Şimdi Ara

Arkadaşlar isteyene hazır forum veya portal kurabilirimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar isteyene hazır forum veya portal kurabilirimm.. Tek bir şartım varr: siteme sadece 100 konu açmanız yeterlii, yanihttp://www.frm-x.com siteme 100 konu açacaksınız.. isteyenler msn adresimi eklesinn.. crazyboy2330@hotmail.com

• ekledim
  • Hazır site için 100 konu
    bence cok sacma ugraşmaya degmez
    ben bile bu forumda baya kişiye ücretsiz site kurmuştum hemde karşılıksız
    tabi bi hostinglerinin olması şart yinede isteyen varsa kurarım ister hostingi benden alsın isterse başkasından benim için fark etmez
    şimdi diyeceksiniz bu adam boşuna ugraşmaz ama gercekden bu işlerden zevk alıyorum ve isteyen herkese hazırım
  • oldu paşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

oldu paşam

Böyle saçmalık görmedim zaten hazır alla alla ftp ye atacaksın db bilgilerini girecen bu kadar yani 100 konu=hazır portal vs
  • ben karşılıksız yaparım arkadaslar...özellikle vbulletin konusunda her türlü yardım ederim
  • peki benim tasarıma forum kurabilirmisiniz?
  • 100 konu mu. abi ben dh nin en çok konu açanlarında biriyim. 100 konuyu 2 yılda zor açarım ben. mesaj desen belki 100 mesajı 50-60 günde atarım ama 100 konu açırı uçuk bir rakam
  • 100 konu değil 100 mesaj arkadaşlar. ben attım ve şu an asitem oldu teşekkürler...

Her türlü yardımı sağlıyor arkadaş.özellikle bilmeyenler için...
  • Banlayın bu kişiyi bence :D
    Reklam yapma!
    Ve 100 konu cok fasLa.Forumda beleşe acan arkadaslar biliyoRum...
    iLerLeyeLim:D
  • Bencede çok saçma bende isteyene hazır forum kurarım
  • 100 konu çok.!
  • 100 Konu dedigin Nedir ki kardes ELİMİN KİRİ OLMAZ 1 gunde 50 konu aciyom sen diyon 2 yilda acamam 2yilda senin konu yagmuruna tutarim TABİ HACK OLURSA
  • ya hocam bir şey dicem ama kimse yanlış anlamasın..

bir arkadaş çıkıyo diyorki siteme 100 mesaj ekleyene site kuracam diğeri diyo beleş kuracam arkadaşlar baın kurmayı bilmeyen adam onu ilerletemez yani sizin yaptığınız yapıp haybeye atmak olur...bence siteyi kuramayan adam ilerletemez....
  • Değişik bir olay...
  • Harbi yaptıgın ayptır senin arkdasLar isteyen oLursa herkese kuruyorum...
    YoneticLer gormuyor mu bunu .. !
  • sadece konuların ismi olsa içerilk olmasa belki bir konu açarım o siteye olmazmı sadece açmış olmak için o da
  • Arkadaşlar isteyen olursa kurarım ama tek şartla siteme 1907 konu açıcak ala ala yaa ne günlere kaldıq isteye warsa eklesin kurarız ama belirtirseniz sevinirim. Site kurması için die ii olur sag_738@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.