Şimdi Ara

Arkadaşlar İzmirden arsa ya da daire alıcam YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmiri bilen arkadaşlar yardım edin. imarlı arsa bahcesi de olacak ya da daire alıcam.

ikisi arasında kararsızım ki imarlı arsa alırsam azıcık bir bahcesi olsun tavuk beslerim bıldırcın beslerim diyorum kopegim olur diyorum

arsa değil daire alırsam da 1+1 mesela daha az masrafla gayrimenkulu alıp baska bi yatırım icin param kalacak.

ilce olarak

1+1 ler bucada hesaplı seyrekte hesaplı bulabildim(sıfır daire bakıyorum) bu ilceler nasıldır? bunlar dısında 1+1 daire icin suraya bak dediğiniz ilceler hangileridir?

arsa icin de acıkcası bergaması kemalpasası torbalısı , manisanın izmire sınır mahallelerine bakmaktayım.hesaplı köy evi ve bahce tarlası olacak sekilde arıyorum.

bu konudada oneriniz varsa almak isterim.

yanlıs bir karar vermek istemiyorum. seyrek ilgimi cekiyor cunku nufus az gibi sessizlik sakinlik seviyorum acıkcası.

yine bahceli bir köyevi isteme sebebim de sessizlik arayısım.

yorumlarınızı merak ediyorum.

simdiden tesekkurler.

• merkeze, ilçelere ulaşımı kolay olan köylere bak.

köy içinde, elektriği suyu yolu olan ya da kolayca halledilebilecek hatta belki içinde eski ev ahır samanlık vs. olan satılık arsa al.

"köy genişleme alanı içinde tarla" alma !

büyük bir tarlayı ifraz edip 250 m²'lik çok sayıda parsele bölüm satışa koyulan yerleri de alma !

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Hocam cvp icin tesekkur ederim

dediğin sekilde bi cok tarlayı parsellemisler uzerleri pıtrak gibi 1+1 konteyn bungolov ya da prefabrike ev yasal mı sorun olur mu gelip yıkarlar mı diyorum resmi izinli değiller ama sorun olmuyor diyorlar ben istanbuldayım burada yıkarlar izmirin dinamikleri farklı mı acaba hangi ilana baksam pıtrak gibi resmen

• Edirne’de tarım arazisi üzerine konulan Tiny House’lar kaldırılıyor - Patronlar Dünyası (patronlardunyasi.com)

edirne'de geçen haftalarda baya yıkım yapıldı.

Edirne İdare Mahkemesinin kararı var.

tekerlekli tiny house yaptık demişler tekerlek var fakat, su-kanalizasyon vb. şeyler bağlanarak

römorkların hareket özelliğini safdışı bırakmışlar.

mahkeme de bunlar artık hareketle karavan olarak değerlendirilemez, sabit konut olarak değerlendirmek gerekir deyip yıkım kararı vermiş.

köy içinde kullanılmayan ev-ahır-samanlık vs (imarlı arsa). alın, yıkın.

yenisini yapın. kafanız rahat olsun.

gelip yıkacaklar mı, birisi şikayet edecek mi diye düşünmeyin.

• UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.