Şimdi Ara

Arkadaşlar kafam çok dolu lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sınava 99 gün kalmış bir avm de giyim mağazasında full time çalışıyordum aile olarak paraya ihtiyacımız olduğu için dolayısıyla kitap kapağı bile açamadım,bugün sabah itibariyle işten çıkarıldım ve sınava kadar işe girmeyi düşünmüyorum biraz para biriktirdim idare eder sınava kadar.Neyse fazla uzatmayayım.Arkadaşlar benim hedefim marmara ingilizce işletme ve bu bölüm 48 k ile alıyor,benim mat 1 temelim var şuan bi denemeye girsem 20-25 arası net yaparım,onun dışında edebiyat-geometri-tr-mat2 0 denecek seviyede,sabah palme edebiyat konu anlatım kitabı aldım 600 küsür sayfa sınava kadar bitiririm gibime geliyor ve internetten mat1-mat2-geometri çalışacağım nejdet kirpi hocadan bry b matematik aldım uzun lafın kısası arkadaşlar 90-95 günde 45-50 k civarı bir sıralamaya girebilir mi bir insan en kötü 55-60 k girmem lazım marmara olmassa istalbul üniversitesini düşünüyorum.Okuduğunuz için teşekkür ederim.
    edit:mezunum okula gitmiyorum tüm gün boşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprkrkmzz -- 15 Mart 2018; 23:21:53 >

• Kesin yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dalga geçmiyorsun değil mi
  • alprkrkmzz A kullanıcısına yanıt
    3 ayda edebiyati yersin.Mat 1 in iyi zaten.Araya küçük lys parçacıklariyla muhteşem olursun.Adamsin valla durumlar kötü diyip isyan etmeyip parani kazanmissin.Sinavida kazanirsin.Neden dalga geceyim cidciddiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim
  • Mat-2 ağırlıklı çalışmaya başla hocam konular yetişir.TM için 45-50k kolay bir sıralama her türlü yapılır.Başarılar.
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    Teşşekür ederim hocam,dediğiniz gibi mat-2 ye ağırlık vererek çalışmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat 2 ve edebiyat kasarsan rahat girersin hocam. Çok zor bir sıralama değil tmde 50k.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.