Şimdi Ara

Arkadaşlar Kilitli İphone 4s alacağım Kafam çok karışık ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CDMA sim kartsız bir üretim şekli değil miydi ?

Bu cihazda Sim kart girişi mevcut ? ben mi yanlış biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerkain

CDMA sim kartsız bir üretim şekli değil miydi ?

Bu cihazda Sim kart girişi mevcut ? ben mi yanlış biliyorum

4Sler hem CDMA hem GSM destekli tek CDMA olan modeller 4'da mevcut.
  • peki bu cihazda sim kart girişi mevcut ya gevey olma ihtimali düşük müdür ?
  • http://www.gencteknomarket.com/Gevey-Tak-Calistir-iPhone-4S-iOS-501-Sim-Unlock,PR-3695.html

burada bir gevey mevcut acaba çalışıyor mudur ? Hangi tür geveyler çalıştırıyor..
  • Hocam yarın ios5.2 çıkar yükleyemessin.
    Dalgınlığına gelir update edersin.
    Pilin daha çabuk tükenir.
    Telefondaki en ufak bağlantı sorununu geveye yorumlarsın.

Maddi sıkıntın varsa 2.el simfree 4s alman çok daha akıllıca olur.
  • sakın simkilitli alma başına bela almış olursun doğru düzgün kullanamazsın tr de, sürekli sim kart uyarısı alırsın durursun gevey mevey hikay hepsi randımanlu çalışan yok, semfree al rahat et
  • sim free iphone 4s'i bir kaç saat önce aldım şimdi geldim evime.

inan sim free almazsan pişman olursun. direk taktım kartımı aktif ettim telefonumu.

gevey ile hiç uğraşmaya gerek yok. güncelleme çıkınca baseband korumalıyım falan filan diye düşünmene gerek yok al sim free kafan rahat olsun.

bir de sprint daha sonra unlock'ta olmuyor yani allgsmunlock.com'dan falan açtıramıyorsun da elinde kalır öylece.
  • quote:

Merhaba..

Arkadaşlar bakındığım kapalı kutu İphone 4s simkilitli bir telefon var..

CİHAZ ABD Sprit Gsm ÜRÜNÜDÜR.

CİHAZDA iOS 5.0.1 SÜRÜM YÜKLÜDÜR.

Pasaport kaydıda yok.. 999 tl ye veriyor 12 taksitle..

Şimdi pasaport kaydı yaptırtsam 1099 tl ye koyarım dedi.. e buna gevey de lazım gelir.. o da olsun 50 tl

Siz hangi geveyi önerirsiniz ? (kullanan arkadaşlar)

Sizce bu aleti almalı mıyım ? Yoksa 1599 tl verip hem kayıtlı hemde simfree bir cihaz mı almalıyım ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

Saygılar

Sakin bulusma haci. 1500 simfree kayitli 4s var her yerde maksimum 1500. Asagisina bulursun amerikadan simkilitliye sakin bulasma

• Almayin su kilitli cihazlari gelmesin turkiyeye. Forumda sikinti ceken insan cok yazik gunah
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

sim free iphone 4s'i bir kaç saat önce aldım şimdi geldim evime.

inan sim free almazsan pişman olursun. direk taktım kartımı aktif ettim telefonumu.

gevey ile hiç uğraşmaya gerek yok. güncelleme çıkınca baseband korumalıyım falan filan diye düşünmene gerek yok al sim free kafan rahat olsun.

bir de sprint daha sonra unlock'ta olmuyor yani allgsmunlock.com'dan falan açtıramıyorsun da elinde kalır öylece.

Kaça aldın hafız.. Nereden aldın özel değilse öğrenmek isterim..
  • Herkes bulaşma sim kilide demiş açık açık daha yorum almasına gerek yok bence arkadaşın kendisi düşünüp kararını verir artık. Daha fazla sim kilide elini sürme yanarsın demenin alemi yok diğer sorular arada kaynamasın. Alırsa kendi çeker, bence diğer sorularını cevaplamaya özen gösteriniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

sim free iphone 4s'i bir kaç saat önce aldım şimdi geldim evime.

Kaça aldın hafız.. Nereden aldın özel değilse öğrenmek isterim..

Bir kismini nakit odedim biraz da aylik taksit seklinde odeyecegim icin piyasaya gore 100 lira falan fazla oldu ama telefondan memnunum ve ben satmak icin degil kullanmak icin aldigimdan umrumda degil 100 lira fazla odemek.

• quote:

Merhaba..

Şimdi pasaport kaydı yaptırtsam 1099 tl ye koyarım dedi.. e buna gevey de lazım gelir.. o da olsun 50 tl

Sizce bu aleti almalı mıyım ? Yoksa 1599 tl verip hem kayıtlı hemde simfree bir cihaz mı almalıyım ?

Saygılar

hocam aldığınız ürün sprint operatöründen kilitli.Bu operatör cmda tabanlı sen alsan bile türkiyede aparatsız kullanamazsın.
    Bunun için 100 dolara bir aparat + uygun gevey + pasaporta işleteceksin + binbir türlü eziyet....

1399 tl 16 gb 4s ler piyasada mevcut bence factory unlocked bir cihaz al kafanda özgür olsun cihazında...

• kesinlikle değmicek bir ürün bence
  • Değmez. Sim kilitsiz almaya çalışın...
  • Hocam kilitli cihaza bulaşma geveyde ayrı bir dert parasını ver kılıtsiz 4s al alamıyorsan 4 kılıtsiz al geveyden çok çok iyidir
  • biz ne dersek diyelim bu arkadaş alacak o simkilitli telefonu.

1-2 hafta sonra görürüz "yeni baseband unlock gelişmesi var mı?" "gevey ne zaman çıkar" "nolur yardım edin kız arkadaşım yanlışlıkla update yapmış telefon kilitlendi" tarzı konularını
  • yok almayacağım :) bakınıyorum şuan iphone 4 8 gb 1350 tl sıfır mı alsam ? Yoksa 1599 tl ye iphone 4s mi alsam ?

şuanda gündemim o :) Dediklerinize istinaden simkilitli işten vazgeçtim. bana göre değil..
  • quote:

Merhaba..

Saygılar

onu alıcagına sim free iphone 4 al git ya da sanalpazardan 12 taksitli 1399 liraya al ne diyim daha gidipte sim kilitli alıp saçlarını dökme :D

• Ben sana satayim740 dolara 16gb beyaz olani sifir kutusunda simfree

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.