Şimdi Ara

Arkadaşlar Kilitli İphone 4s alacağım Kafam çok karışık ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: likable_21

Ben sana satayim740 dolara 16gb beyaz olani sifir kutusunda simfree

iyi fiyat yani idare eder fiyat
  • Sakin alma 2 yildir sikinti cekiyoruz aldik keske almasaydim 200 lira daha koyup simfree al pisman olmazsin sakinn
  • Simlocklu 4s alacagına simfree 3g al öyle sürün daha iyi...Saka bir yana sim kilitli cihazdan uzak dur eğer maddi imkan el vermiyorsada 4'e yönelmeni tavsiye ederim.
  • Sakin alma seni son kez uyariyorum!!
  • Elbette kilitli kullanmayı bilene sorun teşkil etmez ama arkadas bu konuyu açtığına göre tereddütlu. Bilen kisi tereddutlu olmaz. Benim tavsiyem kilitsiz cihaz almanız. En rahatı. İstediğiniz sürüme geçebilirsiniz. Jailbreaki zorunluluktan değil istediğiniz icin kullanırsınız ve telefonu yedekten geri yüklemek istediğinizde ya da sifirladiginizda yeni sürüm yüklenir. Bu seferde jailbreak+unlock bekleyenler kervanına katılırsınız. Benden size tavsiye bence kilitsiz alın
  • idare edermi? :)hong kong storeden aldım arkadaşa ve arkadaşta kelek yaptı parası yokmus filan bende sen bilirsin dedim .ayrıca doğu bankta telefoncular 720 dolar veriyor ben 750 den aşşağı satmak istemiyorum ama 740 dolar da olabilir bana geliş fiyatı 690 dolar zaten :)
  • sim kilitli cihaz saatli bomba gibi dir, ne zaman elinizde patlayacağı belli olmaz. Sim kilitli cihaz kullanan her zaman yedek telefon bulundursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

sim kilitli cihaz saatli bomba gibi dir, ne zaman elinizde patlayacağı belli olmaz. Sim kilitli cihaz kullanan her zaman yedek telefon bulundursun.

%100 katılıyorum yav hgıt 4 kılıtsız al 4s kılıtlıden daha ıyıdır bırde baseband bılmem jb falan bılmeyen yada yenı baslayan ıcın elıne verılmıs bomba gıbı gevey ayrı dert baseband ayı dert cok buyuk sıkıntı yanı ha dahada alacam dıyorsan oda senın anlamana kalmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerkain

Merhaba..

Arkadaşlar bakındığım kapalı kutu İphone 4s simkilitli bir telefon var..

CİHAZ ABD Sprit Gsm ÜRÜNÜDÜR.

CİHAZDA iOS 5.0.1 SÜRÜM YÜKLÜDÜR.

Pasaport kaydıda yok.. 999 tl ye veriyor 12 taksitle..

Şimdi pasaport kaydı yaptırtsam 1099 tl ye koyarım dedi.. e buna gevey de lazım gelir.. o da olsun 50 tl

Siz hangi geveyi önerirsiniz ? (kullanan arkadaşlar)

Sizce bu aleti almalı mıyım ? Yoksa 1599 tl verip hem kayıtlı hemde simfree bir cihaz mı almalıyım ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

Saygılar

Böyle bir hataya düşeceğine Nokia 5110 al kullan.
  • aldım aldım :) 1599 tl / 12 taksitle iphone 4s 16 gb beyaz ..

Hadi hayırlısı inşallah :)
  • madem aldın iphone 4s bende 4s le ilgili bisorumu yazayım.inş. cevaplıyan olur.4s 5.0.1 9a405 sürümlü inanın restore edebilmek için her yolu denedim ama olmuyor telefon jailbreakli.arkadaşın telefonu.aveadan alınma.nasıl yapmışsa artık şebeke sürekli aranıyor da kalmış.ayarlarda ımeı numarası ve modem firmware yazılmıyor boş yani.ne yaptıysam restore yapamadım en son sürüm ifaith ile shs yi ıpswye göömmeyi denedim ipsw de sorun çıkarıyor.neyse bana bunu restore etmemde yardımcı olur musunuz.veyahut bana 4s 5.0.1 9a405 için ifaith varmı yok mu söyler misiniz.bu sürüme ifaith bulsam rrestore yapabilirim ancak 4s te hiçbirşey yok yaw:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: klopatra21

madem aldın iphone 4s bende 4s le ilgili bisorumu yazayım.inş. cevaplıyan olur.4s 5.0.1 9a405 sürümlü inanın restore edebilmek için her yolu denedim ama olmuyor telefon jailbreakli.arkadaşın telefonu.aveadan alınma.nasıl yapmışsa artık şebeke sürekli aranıyor da kalmış.ayarlarda ımeı numarası ve modem firmware yazılmıyor boş yani.ne yaptıysam restore yapamadım en son sürüm ifaith ile shs yi ıpswye göömmeyi denedim ipsw de sorun çıkarıyor.neyse bana bunu restore etmemde yardımcı olur musunuz.veyahut bana 4s 5.0.1 9a405 için ifaith varmı yok mu söyler misiniz.bu sürüme ifaith bulsam rrestore yapabilirim ancak 4s te hiçbirşey yok yaw:D

Yok. IMEI Gozukmuyorsa garanti yolu gozukmus
  • alma diye girdim ki karar verilmiş.Hayırlı olsun artık ne diyelim...
  • Arkadaslar Amerikadan, alisveris yapmak ve satin almak istediginiz hersey bu sitede mevcut, eger aradiginiz urun yoksa site yonetimine mail atiyorsunuz ,sizin icin bulup en uygun fiyata satisa koyuyorlar.

Binbirsey.com
  • aldım derken simfree aldım arkadaşlar :)

Hepinize teşekkür ederim :) Yardımlarınız için..
  • hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.