Şimdi Ara

Arkadaşlar Kilitli İphone 4s alacağım Kafam çok karışık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bakındığım kapalı kutu İphone 4s simkilitli bir telefon var..

CİHAZ ABD Sprit Gsm ÜRÜNÜDÜR.

CİHAZDA iOS 5.0.1 SÜRÜM YÜKLÜDÜR.

Pasaport kaydıda yok.. 999 tl ye veriyor 12 taksitle..

Şimdi pasaport kaydı yaptırtsam 1099 tl ye koyarım dedi.. e buna gevey de lazım gelir.. o da olsun 50 tl

Siz hangi geveyi önerirsiniz ? (kullanan arkadaşlar)

Sizce bu aleti almalı mıyım ? Yoksa 1599 tl verip hem kayıtlı hemde simfree bir cihaz mı almalıyım ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

Saygılar

• 1500 e kayıtlı simfree rahat bulursun
  • kilitli cihaza bulaşma derim
  • hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. Bende öyle istiyorumda öteki türlü sanki daha bir maliyet az gibi geldi bana..
  • Dertsiz başına dert almak istiyorsan sim kilitli bir iphone sahibi olmanı öneririm.
  • hocam aman uzak durun.kilitle falan ugrasilmaz,ikinci el bolumun uygun 4s bakin derim.hatta 1100-1150 tl arasi kaytli temiz 4ler var,kilitli 4s yerine simfree 4 derim..hic girmeyin kilit isine.
  • Kilitli telefondan uzak durun hocam forumda bir suru arkadas var guzelim ip4 leri ipod gibi kullaniyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilitli telefona sakın yaklaşmayın, bir sürü sıkıntısını yaşar ve pişman olursunuz. Sim Free veya eğer mümkünse Türkiye garantili cihaz alın.
  • ne demişler ucuz mal alacak kadar zenginmiyim dieee...... kilitli telefon taraftarı değilim kesinlikle, verilen artı 500 tl unutulur ama telefona her baktığınızda aklınıza gevey artı kilitli olduğu gelir.. bilmem anlatabildimmi
  • hafız cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. Benimde gönlümde yatan simfree bir cihaz.. Ama şöyle yorumlasak..

Gevey iphone 4s te çalışıyor mu ? birde bu alet

CİHAZ ABD Sprit Gsm ÜRÜNÜ gevey işe yarar mı ? kullanan var mı ?

Bende biliyorum alınmaz.. ama hem maddi açıdan durumum böyle hemde kafam karışık..

Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim..
  • hocam kılıtlı urune bulasma sakın 500 olsa bıle yıne alma derım ben tecrube edınerekden. 4s ıstyosan sımfre beyaz 2 aylık cıhaz var elımde satabılırım
  • hocam kılıtlı urune bulasma sakın 500 olsa bıle yıne alma derım ben tecrube edınerekden. 4s ıstyosan sımfre beyaz 2 aylık cıhaz var elımde satabılırım
  • sakın kilitli alma başa bela. 300-500 fazla ver kilitsiz al. 50 TL'ye (Şuan aynısını 30'a satıyorlar) Gevey aldım tek sıkıntısı mesaj atamıyorum. Başta 3G çalışmıyordu çok şükür hallettim. Sprintte gevey çalışmıyor olabilir emin değilim. AT&T çalışıyor.
  • siz de mi ? iphne 4s için kullanıyorsunuz ? hala mesaj sıkıntısı var mı ?

Sprint te bende çalışmaz diye duymuştum onun için size danışmak istedim aslında..

en sağlıklısı simfree biliyorum..
  • kilitli telefonun pili de çabuk bitiyor (geveyden bahsediyorum) bu nedenle simfree candır
  • Eğer sprit ürünü ise cmda olma ihtimali çok yüksek zaten fiyatıda bunun göstergesidir eğer cmda ise tr de kullanma gibi bir ihtimalin yok zaten kilitsiz olsa bile ama tam olarak bilmiyorum gsm+cmda ise belki bi ihtimal geveyin bunu desteklerse olur kısaca bulaşma bence
  • bende bu yüzden çekimserim ya müdür. Sim girişi var telefonun ama ya olmazsa o yüzden..
  • http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra-s-for-cdma eğer basebandı telefonun linktekilerdense sorun olmaz gevey
  • valla ucuz muş almak istiyorsan al.aldıktan sonra restore veya sürüm yükseltirken hiç bir zaman orjinal ipsw kullanma her zaman basebandı koruyan ipsw kullan yoksa telefon gider.gevey çıkana kadar.eğer telefondan anlıyorsan zaten custom ipsw zor birşey değil googlede yazsan bulursun.birde uluslararası aktivasyon kartı veya amerikanın bi sim kartı lazım sana. tekrar edeyim orjinal ipsw ile asla restore etme ettinse de cihaz yurt dışı olduğu için s.o.s.(arama)modunu ancak o ülkenin kartıyla geçebilirsin o kartlar telefooncularda satılıyordur 2 3 dolar gibi bi fiyatı var.yani demek istediğim yurt dışı da olsa anlıyorsan iphoneden bi sorun olmaz ama hata yaparsan geveyin çıkmasını beklersin buda ne zaman çıkacağının belli olmadığı birşey:D
  • Kilitliyi kullanmayı bilene problem yok. Ayrıca arkadaşlar Sprint CDMA operatörü normal aktivasyon kartıyla geçilmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.