Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
Duvarlara yüklenmek lazım TH10 olunca kasılmıyor zor oluyor diyor herkes.
Zaten fark yaratan duvarlar ve herolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Beyler '' BASIN SITESI '' klanımıza beklerim herkesi.buda benim köyüm :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johan_PRD
TH7, savunma ve duvarları fullemeden 8'e geçmeyi düşünmüyorum. az önce dizilimi bu şekilde değiştirdim, nasıl olmuş?
Aradan 2 ay geçmiş, bu da şu anki durum. TH8 daha burada yapacak işimiz var baya :)
2 ayda iyi gem biriktirmişim, görevlerden; ağaçlardan vs. 1000'e tamamlayıp 4. işçiyi alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 7 Haziran 2014; 14:10:01 >
-
-
-
quote:
quote:
TH7, savunma ve duvarları fullemeden 8'e geçmeyi düşünmüyorum. az önce dizilimi bu şekilde değiştirdim, nasıl olmuş?
Aradan 2 ay geçmiş, bu da şu anki durum. TH8 daha burada yapacak işimiz var baya :)
2 ayda iyi gem biriktirmişim, görevlerden; ağaçlardan vs. 1000'e tamamlayıp 4. işçiyi alacağım.
işci şart mümkünse 5 lemek lazım cok hızlı ilerlemek için
-
quote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101
hocam th 10 da ganimet bulmak baya zor diyorlar cidden öyle mi bir de pekka yı neden açmadınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: 54oguz75
quote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101
hocam th 10 da ganimet bulmak baya zor diyorlar cidden öyle mi bir de pekka yı neden açmadınız
Hocam.belirli bi kupa araligi var oralarda gezerseniz ganimet cikio ama th8 binalari cikmaz hep 9 ve 10 cikio rakip olarak.
pekkaya ihtiyac duymadim hic simdiye kadar ama acicam artik lazim :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 8 e yeni geçtim sayılır 1 hafta oldu. Ben de 8 in tadını çıkarmak istiyorum bi 3 ay falan oynarım gibi 8 de arkadaş var 10 a bastı o da ganimet yok flan diyordu da ondan sordum. o da pek kullanmıyor ama araştırmak için bile açmak gerek ya :) -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X