Şimdi Ara

Arkadaşlar kurtardığım Word dosyaları okunmuyor acil gerçekten çok acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bilgisayarına format attım. Ancak sahibi bana C'de alınması gereken dosyalar olduğunu söylemedi söyledikten sonra recuva programıyla dosyaları kurtardım ancak dosyalar açılmıyor Word dosyalarıydı ve karakterler tamamen değişmiş garip garip albafelere dönüşmüş o yüzden kaç gündür uğraşıyorum bir yol bulamadım şimdi bilenlere 3 sorum olacak?
    1 - Bu word dosyalarını açmanın bir yolu var mı? isteyenlere gönderdiğim dosyaları gönderebilirimde
    2- Format atarken illa ki yedekleme yapmak zorunda mıyız? Kişi bana sadece bilgisayarı getirdi ve 1 saat içinde format atmamı istedi bende alelacele format attım ancak işte olan olay bu
    3- Bu kişi benden şikayetçi olursa bana bir yaptırımı olur mu?

Arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum aranızda yeniyim. Lütfen gerçekten acil yardıma ihtiyacım var bilen biri yardımcı olabilir mi?

• crasher91 C kullanıcısına yanıt
    D ye atsaydı söylememiş sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recuva kullanmanız çok yanlış ayrıca dosyayı herhangi birine göndermeniz sorunu çözmez sonuçta geri gelen dosya utf-8 olarak gelmemiş. bu konuda kullanmanız gereken ilk program r-stuido 5...x sürüm bunun yanı sıra zar adlı program bunların üzerine 14 yıllık tecrübeme dayanarak tanımıyorum. sorun olursa pm at bakalım.
  • normalde standart kullanıcılar bu tip detaya özen göstermez.
    en her müşterime sorarım masaüstünde ve belgelerde önemli dosya varmı diye yada bi kalıbını alırım hiç sormadan.

senden şikayetçi olsa bi yaptırım olacağını sanmıyorum iki tarafında bi miktar hatası var.

recovery my files i denemeni öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 11 Mart 2015; 23:49:45 >
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Yarın dediklerinizi deneyececğim sonucu size de bildiririm.
  • Dosyaların yedeklenmesi kullanıcının sorumluluğudur. Benden rica edipte c deki dosyalarımı yedekler misin demedikce c ye bakmam basarım formatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.