Arkadaşlar benim sorunum psikolojik sanırım. şimdi anlatacağım konuda bende mi sorun var yoksa karşı tarafta mı samimi olarak cevap verin lütfen. gerçekten üzülüyorum yardım istiyorum. çünkü çözemiyorum
Birini seviyorum bayan ve ona bunu söyledim. yeni bir ilişki bitirdi kendisi. o ilişkisi devam ederken ben zaten sevdiğimi söylemiştim. arkadaşız tabi şu an. tanıdığım tanımadoığım herhangi bir erkekle gülümseyerek veya şakalaşarak konuştuğu zaman deli oluyorum kızıyorum ama belli etmemeye çalışsamda surat mahkeme gibi oluyor hemen benim tabi. sonra ona elimde olmayarak surat yaptığım için üzülüyorum ve özür diliyorum ama birde bakıyorum ki o benim bozulduğumun farkında bile olmadığını söylüyor. Sevdiğimi biliyor ama benimle hiçbiryere dolaşmaya gelmiyor sadace bayan arkadaşlarına ilgi gösteriyor ben benimle ilgilenmediği için darıldığımı da söylüyorum ama bana sadace hımm anladım şeklinde cevap veriyor.
durum bundan ibaret o ne düşünüyor sizce?
quote:
arkadaşız tabi şu an. tanıdığım tanımadoığım herhangi bir erkekle gülümseyerek veya şakalaşarak konuştuğu zaman deli oluyorum kızıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serdarv
Birini seviyorum bayan ve ona bunu söyledim.
merak ettim neden bunu belirtme gereği duydun
Anlasılan sana karsı ilgisi yok çok zorlama...
konunun doğru anlaşılması için. de kimse bir yorum yapmıyor.
Erkek degil mi.. Hepsi ayni...' diyen kizlar. Duzgun olsaydiniz da butun erkekleri tanimasaydiniz.
Zühtüret başka kız mı yok sana.
quote:
Arkadaşlar benim sorunum psikolojik sanırım. şimdi anlatacağım konuda bende mi sorun var yoksa karşı tarafta mı samimi olarak cevap verin lütfen. gerçekten üzülüyorum yardım istiyorum. çünkü çözemiyorum
Birini seviyorum bayan ve ona bunu söyledim. yeni bir ilişki bitirdi kendisi. o ilişkisi devam ederken ben zaten sevdiğimi söylemiştim. arkadaşız tabi şu an. tanıdığım tanımadoığım herhangi bir erkekle gülümseyerek veya şakalaşarak konuştuğu zaman deli oluyorum kızıyorum ama belli etmemeye çalışsamda surat mahkeme gibi oluyor hemen benim tabi. sonra ona elimde olmayarak surat yaptığım için üzülüyorum ve özür diliyorum ama birde bakıyorum ki o benim bozulduğumun farkında bile olmadığını söylüyor. Sevdiğimi biliyor ama benimle hiçbiryere dolaşmaya gelmiyor sadace bayan arkadaşlarına ilgi gösteriyor ben benimle ilgilenmediği için darıldığımı da söylüyorum ama bana sadace hımm anladım şeklinde cevap veriyor.
Konu Kapanmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
quote:
Birini seviyorum bayan ve ona bunu söyledim.
merak ettim neden bunu belirtme gereği duydun
Fazla meraka gerek duyulması gerektiğini düşünmüyorum. Öylesine yazılmış, bir laf kalabalığından ibaret sözcük olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
quote:
Konu Kapanmıştır.
yalnız şunu belirteyim. ilgisi olmadığını da düşünüyorum ama ben başka bir ile yerleşmeyi düşünüyorum deyince suratı düşüyor bozuluyo.
quote:
yalnız şunu belirteyim. ilgisi olmadığını da düşünüyorum ama ben başka bir ile yerleşmeyi düşünüyorum deyince suratı düşüyor bozuluyo.
Değişik.
Yaş kaç bu arada?
Kızların çoğu yedek sevgili klubesi kurmayı sever...Her zaman egosunu şişerecek ve istediği zaman sevgili konumuna getirebileceği adamlar olsun isterler...
Belli ki o sana çok da ilgi duymuyor...Biraz mesafe koy, ilgiyi azalt bence...Ayrıca sevgilin olmayan birisini bu kadar sahiplenmen çok doğru değil...
anlattıklarından çıkan tek bir şey var ki o da sana ilgi duymadığı malesef, e zaten bunu söylemek çok da tecrübeli falan olmaya gerek yok :)
benim bu yaşıma gelene kadar öğrendiğim enönemli şey de şu oldu, kısa, net, basit : olmuyorsa zorlamayacaksın.
senin sevdigin biri sana ilgi duymak zorunda degil. senin için kafeye biryere gitmek zorunda degil kızın hiçbirşeyi oldugun için tanımadıgın erkeklerle istedigi şeye yapabilir. bu açıdan baskı kurmaya çalışırsan kızı tamamen kaybedersin. hiç karışmıcaksın görüşünün belli etmeyeceksin. sana benden ders olsun
biraz daha çabalarsan kızın gönlünün olma ihtimali var ama ilişkinin gidişatından iplerin 100% kızın elinde olacagı gözüküyor. bu durumda 5-6 ay sonra kız sıkılıp seni bırakır gibi...
Arkadaşlar içten yorumlarınız için çok teşekkürler. celalcaner2 kardeşimin dediği şey aslında daha önce de başıma gelmişti, şimdi burada okuyunca dank etti. hepinize mutlu bir yaşam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme