Şimdi Ara

Arkadaşlar laptopta home tuşu tutukluk yapıyor anlayan varsa emanet mal yrd edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımdan emanet tez yazmak için laptop aldım bi kaç sorun yaşadım hallettım ancak bugun hiç bir sorun yokken bı kaç saat once home tuşu yazı yazdıgım yerde basılı kalmaya başladı. Şu an olmadı mesela bazen çok sık oluo bazen de nadir oluo ama illaki sorun verıo teknik bi problem midir? tuşu çıkardım baktım pek bişe yok normal duruo ama anlayan yrd etsin ltf?

• kola döküldüyse tutukluk yapabilir
  • Vaaaaay kader arkadaşım dert yoldaşım tez yazan dertli kardeşim... Donanımsal ama senin çözemeyeceğin bir şey gibi gözüküyor tuşu söküp baktıysan. Altındaki meme eski konumuna gelmiyor olabilir. Hafifçe vurarak kullan. Vur derken sert bas anlamında değil "tap" dedikleri hadise
  • bugun bi ara yapmadı şuan gene başladı hiç mi yapama tusu degısmek mı gerek?
  • Darbe almamışsa tuşun altına birşey kaçmıştır (toz, pislik, yapışkan madde vs) ıslık çalar gibi var gücünüzle tuşun arasına üflemeyi deneyin bir kaç kez, düzelmezse açıp bakmak gerek.

Geçici olarak ise tuşu remap yapıp iptal edebilirsiniz, böylece sürekli basılı olarak algılamaz.
    http://vlaurie.com/computers2/Articles/remap-keyboard.htm
  • Klavyeye karşı nazik davran. Ona kibarca yaklaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Darbe almamışsa tuşun altına birşey kaçmıştır (toz, pislik, yapışkan madde vs) ıslık çalar gibi var gücünüzle tuşun arasına üflemeyi deneyin bir kaç kez, düzelmezse açıp bakmak gerek.

Geçici olarak ise tuşu remap yapıp iptal edebilirsiniz, böylece sürekli basılı olarak algılamaz.
    http://vlaurie.com/computers2/Articles/remap-keyboard.htm

programı indirmeye çalışıyorum acaba bunu nasıl kullaıp ıptal edebılırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım dedıgın programı ındırdım ugrastım ama hıc bışey anlamadım ben tusuda soktum gene bışe anlamadım bazen cok asırı sıkıntı yaratıyor yaptırana kadar nasıl devre dısı bırakabılırım sımdıden tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.