Arkadaşımdan emanet tez yazmak için laptop aldım bi kaç sorun yaşadım hallettım ancak bugun hiç bir sorun yokken bı kaç saat once home tuşu yazı yazdıgım yerde basılı kalmaya başladı. Şu an olmadı mesela bazen çok sık oluo bazen de nadir oluo ama illaki sorun verıo teknik bi problem midir? tuşu çıkardım baktım pek bişe yok normal duruo ama anlayan yrd etsin ltf?
kola döküldüyse tutukluk yapabilir
Vaaaaay kader arkadaşım dert yoldaşım tez yazan dertli kardeşim... Donanımsal ama senin çözemeyeceğin bir şey gibi gözüküyor tuşu söküp baktıysan. Altındaki meme eski konumuna gelmiyor olabilir. Hafifçe vurarak kullan. Vur derken sert bas anlamında değil "tap" dedikleri hadise
bugun bi ara yapmadı şuan gene başladı hiç mi yapama tusu degısmek mı gerek?
Darbe almamışsa tuşun altına birşey kaçmıştır (toz, pislik, yapışkan madde vs) ıslık çalar gibi var gücünüzle tuşun arasına üflemeyi deneyin bir kaç kez, düzelmezse açıp bakmak gerek.
Darbe almamışsa tuşun altına birşey kaçmıştır (toz, pislik, yapışkan madde vs) ıslık çalar gibi var gücünüzle tuşun arasına üflemeyi deneyin bir kaç kez, düzelmezse açıp bakmak gerek.
arkadaşım dedıgın programı ındırdım ugrastım ama hıc bışey anlamadım ben tusuda soktum gene bışe anlamadım bazen cok asırı sıkıntı yaratıyor yaptırana kadar nasıl devre dısı bırakabılırım sımdıden tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme