Bugün bi LG C3400 aldım. Düzgün biryerden faturasıyla falan. Telefon baya da hoşuma gitti. Ama " Mesaj " menüsünde " Taslaklar " bölümünde 3 tane mesaj var. Acaba LG'nin kendi hazırladığı mesajlar mı diye düşündüm ama şöyle diyo mesajlarda: 1. mesaj: 2bed rum 1 meeting rum 370$ ,0,38$per dayoffice.13061316... diye gidiyo
2. mesaj: yahoo.com 'dan bir e-mail adresi
3. mesaj: mail.ru 'dan bir e-mail adresi
Buradan daha önce kullanıldığını çıkartabiliriz değil mi? :)
Birşey daha var; Şu telefonumuzun kayıtlı olup olmadığını öğrendiğimiz siteye yazdım imei numarasını, " Bulunamadı " dedi.
Diğer LG 3400 kullanıcılarına sorum, sizinki kayıtlı görünüyor mu? Ve de napayım şimdi?
Senin sorunla pek alakalı olmayacak ama sana birşey sorucam ben bu telefonu almayı düşünüyorum,telefonundan memnun musun?Eksi yönlerini yazar mısın?Mesela şarzı uzun gidiyor mu?Karşı tarafın sesini duymakda ve sinyal çekim gücünde bir sorun var mı?
abicim daha dün aldım ve menülerine baktım biraz, arama yapmadım hiç. kullanılmış olduğunu düşününce de daha fazla kurcalamadım. ama ilk izlenimim çok iyi. görünüş olarak falan çok güzel bi telefon. sesi iyi çıkıyo. mp3 çalıyo ve flaşı var ve de kutusundan data kablosu, cd, kulaklık çıkıyo. genpatech.com da 292 ytl 12 taksit. ikinci eli çok düşük ama ucuz olduğu için kullanmalık bi telefon.
EVET BANA YARDIM EDECEK YOK MU. BUGÜN HALLETMEM GEREK ARKADAŞLAR YARIN USTA BİRLİĞİNE GİDİYORUM...
bence kullanılmış telefon. peki nereden aldın kvk mı? sağlam bir yerden aldıysan git değiştir bence.