Lg e500 model laptop ımı ısınma sorunu yuzunden acıp temızlmek ıstıyorum servıse yaptırıyım dedım 50 tl e yaparız bırak 2 saat surer sonra al dedıler. 2 saat sürecegini sanmıyorum heralde arkadaşlar nazikçe dükkanda kiracıyız bu ayki kirada yaklaştı artık elinden geldiğince yardımcı olursan seviniriz demek istediler heralde . Klavyeyi mandalarından nasıl kurtaracağımı detaylı olarak anlatabılecek olan varsa çok makbule geçecek çünkü geri kalanını kendim yapabilirm.
bak dostum iyice anlatcam ama elin bu işlere yatkınsa yap. önce laptopun ekranındakiler hariç gördüğün bütün vidaları sök unutma bataryayı cıkar onun altında bile vida var. sonra hepsini söktün diyelim altındaki kapağı cıkar klavyeye bağlı vida varmı diye elbet vardır onlarıda sök ayrıca klavyenin tuşlarının altında gizli vida olma ihtimalide var çok dikkatli bir şekilde incelemen lazım ısınma sorunu için klavyeyi elleme eğer klavyeyi temizlemek istiyorsan elektrikli süpürgeyi tuşlara yapıştır fan nasıl temizler ? fana bağlı olan bir demir parçası olacak onun üstündeki ve kenarındaki vidaları sök fanı cıkar tozlu bölümlerine kompresör(elektrikli süpürgenin tersi yani üfleyeni)benzinliklerin lastik şişirme bölümünde olur fanı al git hava tut mümkünse 2 3 damla makine yağı dök daha rahat döner ama sadece makine yağı olsun kolay gelsin :)