Şimdi Ara

arkadaslar ln(tanx) ispatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iyi geceler benim yarın mat finalim var ve ln(tanx) ispatı gerekli bilen varsa bi kagıda yazıp atabilirmisiniz ?

• hoodblod_405 H kullanıcısına yanıt
    ispat derken hangi özelliğini ispat etmemiz gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

ispat derken hangi özelliğini ispat etmemiz gerekiyor ?

ln(tanx) türevi nedir işte onu hocam bşde nerden geldiğinş
  • Nerden geldigi ne hocam tanxin turevi bolu tanx olur

• http://hizliresim.com/or3b99
    http://hizliresim.com/281DN2 hocam kendi ispat yöntemim gibi bi şey oldu işine yarar inşallah

• Şunu bilmeyen insanlar üniversite okuyor, sonra mühendisler işsiz yaauvvv diye ağlıyorlar. Ülkede eğitim cidden rezil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_Shadow

Şunu bilmeyen insanlar üniversite okuyor, sonra mühendisler işsiz yaauvvv diye ağlıyorlar. Ülkede eğitim cidden rezil.

Sana mı kaldı bilmeyenleri eleştirmek sen dört dörtlük bir insan mısın belki senin de bilmediğin bir cok sey olabilir. bak arkadaslar ne güzel yardım etti. gercekten senin gibi insanlardan nefret ediyorum. nefretlik bir insansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • My_Shadow kullanıcısına yanıt
    Her insan herşeyi bilecek diye birşey yok dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodblod_405

quote:

Şunu bilmeyen insanlar üniversite okuyor, sonra mühendisler işsiz yaauvvv diye ağlıyorlar. Ülkede eğitim cidden rezil.

Sana mı kaldı bilmeyenleri eleştirmek sen dört dörtlük bir insan mısın belki senin de bilmediğin bir cok sey olabilir. bak arkadaslar ne güzel yardım etti. gercekten senin gibi insanlardan nefret ediyorum. nefretlik bir insansın.

Ben seni eleştirmedim yalnız. Seni bu halde mühendis yapan eğitim sistemini eleştirdim. Suç sende değil, seni o fakülteye şunu bilmeden sokabilen eğitim sisteminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_Shadow -- 7 Ocak 2016; 13:39:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoodblod_405

quote:

Ben seni eleştirmedim yalnız. Seni bu halde mühendis yapan eğitim sistemini eleştirdim. Suç sende değil, seni o fakülteye şunu bilmeden sokabilen eğitim sisteminde.

haklısın hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.