Şimdi Ara

arkadaslar lumia alcam ama bi sorum vardi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski lumia kullanicisiym suan g2 kullaniom rahatlik batti heyecan ariom ve lumia 930 cok hosuma gitti. benim sorum ise faceboook bildirimleri duzeldi mi aninda gelio mu onceden sorunluydu da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun yok.

• Facebook yüklü değil ama Facebook Messenger sorunsuz

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    kardes sen tam wp cusun sana bisey sircam lg g2 den lumia 930 a gecilir mi ayrinciti olaraj nedeni soyleseniz

• Telefondan ne bekliyorsun bilmiyorum isini görüp hayatına devam ediceksen gec yok kurcalarim her yeni oyunu oynarim takla attiririm dersen geçme.Geçersen 3 sene güncel kalacak telin 10 ve sonra sini alicaksin g2 öyle kalacak.RAM temizle kasti dondu virüs girdi derdin olmayacak.

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Tam adamina sormussun wpden para alan eleman o gecme derim ben lumia 1320 aldim pisman olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamshiel -- 10 Ocak 2015; 23:52:35 >
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Neden peki ayrica 930 windiws10 kesin alacak mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkaten rahatlık batmış. 930 u ben de düşünüyordum da yavaş yavaş 5s e kayıyorum.
    Ram temizleme falan demiş, g2,g3 gibi telefonların öyle şeylere ihtiyacı yok ki. O ram temizleme olayı başlı başlına bir saçmalık zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2guncelleme almıyacagı ıcın sorun çıkmaya baslıyacaktır.Ben L1320 kullanıyorum gayet ıyı telefon hız➕ stabıl= wındows phone
    Wp10ıle cogu telefona tas cıkarıcak 11gun kaldı wp10 ve yenı tarayıcının goruntulerıne 11gun bekle gör .Hosuna gıderse alırsn .
    market sıkıntısı kalkdı .(bana göre ıstedıgım her şey var) ve Facebook sorunsuz ben kullanıyorum

Tüm lumıa lar wp10alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucuer20002 -- 11 Ocak 2015; 10:03:16 >
  • Alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L930'un G2'den eksiği yok ki market ve sistem dışında fazlası var hatta.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Sacmalama market konusunda android cok daha ust duzey

• Dranova kullanıcısına yanıt
    Facebook messengerda bazen gönder dediğim halde soluk mavi olarak gozukuyor. Bir kaç kez programı kapatıp açtıktan sonra tekrar dene diyorum mesajı göndermek için anca öyle gidiyor mesaj. Yaşadınız mı daha önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

L930'un G2'den eksiği yok ki market ve sistem dışında fazlası var hatta.

Mesajı tekrar okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

eski lumia kullanicisiym suan g2 kullaniom rahatlik batti heyecan ariom ve lumia 930 cok hosuma gitti. benim sorum ise faceboook bildirimleri duzeldi mi aninda gelio mu onceden sorunluydu da

Selam fotoburak kardeşim wp akacaksan eğer sana vereceğim modele bakmanı öneriyorum lumia 925 hiç bakma bende 925 var aldıktan farkettim şarjı su gibi içiyor 830 iyi diyorlar bide 73o mu 735 e vakmanı öneriyorum Windows Phone Facebook , Messenger. Twitter bildirimler düzeldi rahat ol ben bildirim almak istemiyorum o yüzden kapattım bildiri 'mleri

• Market hariç 930 g2 den üstün bir telefon markette yavaş düzeleceğine göre bence alınır

• hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Hala windows mu kullaniorsunuz ve sizce geceym mi g2 den ayrica brn lumia 930 istiyorum deger mi g2 den gectigime kardesm

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Arkadaş da onu demiş zaten

• Ben de Windows Phone almadan önce sizin gibi forumu bayağı alt üst ettim. Çıktım piyasayı gezdim. Piyasadaki herkes Lumia alınır mı, Nokia battı, Sistem çok kötü, Hiç uygulama yok gibi şeyler söyleyip illa android al diye bağırıp çağırdı. Ancak gittim ve aldım. Açıkçası çok memnunum. Eksik olan birkaç programı zaten kullanmıyordum. Kullandıklarımı da zaten buldum. Sistem hızlı. Sıkıntım yok. Arayüzü hoş. Bence markete bir bakın. Kulllandığınız uygulamalar varsa gidin alın. Türkiye cahil kaynıyor bu konuda. Yok sat diskavri al. Yok Asus al mükemmel bilmem ne. Nokia battı ne demek lan? Adamların hissesine ortak olmayacağım ki telefon alacağım!
  • Aynen hocam banada android diye tutturdu herkes wp aldım memnunum. İlerde ya wp yada ios kullanırım.

Soruya gelince 930 bence g2den çok daha iyi bir telefon. Diğer arkadaşların da dediği gibi sadece market androide göre daha düşük seviye kalıyor onun dışında bi sorunu yok bence. Ayrıca tüm lumialar wp10 güncellemesi alacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.