Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba Forum'da Yeniyim. Başımda Bi Sıkıntı Var Yardımcı olursanız Sevinirim. Konuyu Umarım Doğru Yere Açmışımdır.

Samsung NP270E5G Bilgisayarım Aldığım Zaman Windows 8 Yüklüydü Ben Windows 7'e Çevirmek İstedim. Açılışta Bütün Tuşlara Bastım Fakat Bios'a Giremedim.
    Windows 8'den Bioasa Girdim Bios'daki Ayarları Yaptım Hiç Bir Şekilde Boot Edemedim. Sonra Harddiski Söküp Başka Bilgisayarda Komple Biçimlendirdim. Tekrar Geri Taktım Usb Flash Bellekle Win7'i Kurdum Fakat Bilgisayar Yeniden Başlayınca

Siyah Ekranda Beyaz şu yazı geliyor '' all boot options are tried press f4 key to recover with factory '' Hangi Tuşa Basarsan Bas Bilgisayar Kendini Kapatıyor Tekrar Açıyor Tekrar Bu yazı Geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=QlfJA0A_nV8 Bu videoda ki gibi oluyor.

Hiç Bir Şekilde Bios'a Giremiyorum FN tuşuna Basıp F2 - F4 - DEL - DELETE - F10 -F12 hiç bir Tuş Çalışmıyor Basıldığı An Bilgisayar Kendine Reset Atıyor Tekrar Bu Ekran Geliyor. Ne Yapmam Lazım ??? Bilgisi Olan Arkadaşlardan Rica Ediyorum 2 Gündür Uğraşıyorum. Bilgisayarı Açtım Ankart Üzerinde Bios Pilini Çıkardım Bekledim Nafile Sonuç Gene Aynı F2 tuşuna Basılı Tutup Bilgisayarıda Açtım ama Sonuç Hep Aynı. Yardım Pls.

• ŞU videonun 16.saniyesindeki gibi alt kapağı çıkartıp oranın net bir fotoğrafını paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Sitelerde update sonrası bios giriş tuşlarının çalışmadığını söylüyorlar. Ekleme bu işleri yaparken bilgisayarın pilini çıkartmayı unutmayın, üzerinde hiçbir türlü elektrik bulunmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 26 Nisan 2015; 11:54:47 >
  •  Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım !!!

Bios Pilini Çıkardım 10 15 dakika Bekledim Tekrar Taktım Sonuç Gene Aynı Bios'a Hiç Bir Şekilde Giremiyorum Tek Tuşa Bastım mı Reset Atıyor Tekrar Aynı Yazı Çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabutta_vale -- 26 Nisan 2015; 12:50:26 >

• Anakart Reset Yerini Buldum Ram Korumasının Altında Cımbızla İkisine Tutup 30 saniye Bekledim Ama Sonuç Değişmedi Aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fast boot u kapat ondan acmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Cevap İçin Sağol Ama Bios'a Girebilsem Kapatıcam Fakat Hiç Bir Şekilde Bios'a Girmiyor Bilgisayar Açılınca Hangi Tuşa Basarsan Bas Bilgisayar Kendini Resetliyor Tekrar Siyah Ekran Ve all boot options are tried. press f4 key to recover with factory image Yazısı Geliyor.

Video Çekip Youtube'a Ekledim

https://www.youtube.com/watch?v=04_5F7BToJw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabutta_vale -- 26 Nisan 2015; 18:07:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.