bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlar bana yardımcı olun kafam çok karışık. Amerikandan gelmiş sıfır Sony Vaio bilgisayar arkadaş bana 700 ytlye veriyor. ama bilgisayarın özellikleri sanki düşükmüş gibime geliyor. sizde görüşlerinizi yazarmısınız arkadaşlar :((((((((((((((((((((((((
Sony - VAIO Processor Brand Intel® Processor Intel® Pentium® Dual-Core Processor Speed 1.46GHz Display Type WXGA widescreen LCD with XBRITE-ECO technology (1280 x 800) Screen Size 15.4" System Bus 533MHz Cache Memory 1MB on die Level 2 System Memory (RAM) 1GB System Memory (RAM) Expandable To 2GB Type of Memory (RAM) PC2-4200 DDR2 Hard Drive Type SATA (5400 rpm) Hard Drive Size 160GB Optical Drive Double-layer DVD±RW/CD-RW Optical Drive Speeds 4x DVD+R DL; 4x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x24x24 CD-RW Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Video Memory 251MB MPEG VAR Speakers Built-in USB 2.0 Ports Battery Type Lithium-ion Pointing Device Electrostatic touchpad Operating System Windows Vista Home Premium
BİRDE BU DUAL CORE 1.46 Çift çekirdekmi oluyor????????????? yani bunu 2 ile çarpınca 2.8 ghz hızı ilemi çalışıyor arkadaşlar. valla kafam bir basmadı gitti bu dual core olayınaaa
700 ytlye sıfır sony var mı bu dünyada yahu:S Valla ucuzmuş,çok da kötü değil özellikleri de.
ya arkadaşım peki 1.46 demek tam olarak ne oluyor? çift çekirdek olduğu için 2 ile çarpınca mı işlemci hızı çıkıyor ??????????????? ya bu makina nın işlemcisi çok yavaş gibime geliyor
çift çekirdek şöyle oluyor..bir bisiklet düşün iki kişi sürüyor(hani ybancı filimlerde rastlamışsındır)duz yolda hız farketmiyor ama yokusa geldiklerinde daha kolay çıkıyorlar...fiyat da mukemmel..
fiyat olarak çok iyi kullanma amacın nedir oyunlarda tekler ama diğer işler için yeterli
birde Sony bu fiyata kaçırılmaz bence
700 YTL de bir yanlışlık olmasın 700$ olabilir o??
hayır 700 ytl sıfır sony vaio. arkadaşlar 1.46 ghz core duo ne anlama geliyor.?? 1.86 ghz ile arasında fazla bir hız farkı varmıdırki??? ben bu makinayı alcam ama sadece işlemcisi acaba yavaş olurmu diye tereddütteyim. bilen kişilerden yardım istiyorum bu konuda
sana verilen fiyat teklifini değerlendirdiğinde özelliklere göre iyi görünüyor ancak notbookları sürekli satınalmıyorsun bana sorarsan biraz daha maliyetle fz290n2 modelini incele derim.
yetrki sonyin olsunda çamurdan olsun
Önemli olan kullanım amacı.Kullanıcı neler yapıcak bunlar çok önemli.Photoshop,corel draw gibi programlar kullanacaktır kasar.Ama sadece internet,office,mail v.s ise amaç kesinlikle öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme