Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen bir göz atın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım 4-5 yıllık eski bir kasa ve ona 4gb ram intel işlemci ve ekran kartı alarak toplama yapmak istiyorum bana bunlardan önerirmisiniz.fiyatı da fazla yüksek olmasın lütfen mağlum öğrenciyizcevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantunc

bilgisayarım 4-5 yıllık eski bir kasa ve ona 4gb ram intel işlemci ve ekran kartı alarak toplama yapmak istiyorum bana bunlardan önerirmisiniz.fiyatı da fazla yüksek olmasın lütfen mağlum öğrenciyizcevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Sisteminizin tüm bileşenlerini(anakart, ram, işlemci vs) yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
  • anakart:Biostar P4M900-M7 SE
    işletim sistemi : windpws xp professional
    işlemci :intel pentium dual CPU E 2160 1.80GHz
    ekran kartı : ATİ MOBILITY RADEON HD 2600
    1534mb RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantunc -- 29 Ekim 2013; 13:42:54 >
  • lütfen cevap yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantunc

lütfen cevap yazın

Harcadığın paraya değmez. 4 GB DDR2 ram 200 tl nin üzerinde. Geçenlerde ben 80 tl ye sattım ama ,benim gibi satan zor bulursun.
    en güzeli max. bütçeni söyle,ona göre bi şeyler düşünelim.
  • mac. bütçem 450-500 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantunc -- 31 Ekim 2013; 17:22:04 >
  • oguzhantunc O kullanıcısına yanıt
    selamlar,

o bütçeyle ekran kartını işlemciye entegre bir sistem olarak düşünmelisin... kasanda geride kalan herşeyi kullanacağını düşünerek aşağıdaki parçaları alırsan piyasada şu anda tüm oyunları çalıştırabilirsin. (çok yüksek bir performans beklemek doğru olmaz tabi, makul olmak lazım,)

AMD A8-6600K 3.9 GHz Soket FM2 Quad-Core İşlemci
    284,97 TL
    ASUS F2A55 M-LK2 Plus AMD A55 Soket FM2 DDR3-1866MHz Anakart
    134,78 TL
    ZEPPELIN 8GB DDR3-1600MHz Soğutuculu Bellek
    155,70 TL

KDV Dahil Toplam: 575,45 TL
    (fiyatlar Eksen bilg'dan alıntıdır, sıfır parçalar..., belki 2.el forumunda daha ucuz temiz parçalar yakalayabilirsen alabilirsin)

eski işlemci-anakart-bellek-ekran kartını sevabına fakir birilerine verebilirsin bunları aldıktan sonra

bu arada ufak bir not: eğer işlemci-ekran kartı birbirine entegre alacaksan 8gb ram'den düşük sakın alma, bütçeni mümkünse biraz daha kastır ama 8gb al. cünkü entegre sistemlerde ekran kartı direkt olarak sistem belleğinden faydalanıyor, performans olarak gözle görülür fark yaratır.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 31 Ekim 2013; 17:31:07 >

• teşekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.