Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Lütfen Bna Oyun Tavsiye edermsnz!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir online oyuna başlamak istiorum eskiden silkroad oynuordum fakat bütün bebe bebelik toplanması sonucunda oyun kalitesizleşti,ayrıca oyunda çok lagg oluyor.Hernese bna oyun tavsiye edermsnz ltfn?Şimdiden teşekkürler...

• ısrarla voyage century online diyorum baska bişey demiyorum.
  • paralı oynuyabilirim diyosan aion aoc !...

free olcak diyosan RF / Wow Pravite / Hero / Xiah
  • cod4 multiplayer
  • AOC oynayan birileri kaldimiki ben bi ara forumlarda bu oyunu oynayan pek kimse kalmadi gibi yada buna benzer bisiler okudum oyunu satin almaktan vazgectim ?

bu arada konu ile alakali rohan online bir denmeni tavsiye ederim eger bebelerden sıkıldıysan zor level kasımı ve bot kullananların dırek banlanması gıbı caydırı etkenlerden dolayı yas ortalaması yuksek ve kalıtelı oyuncuların oldugu bır oyundur. ( level atlaması gercekten zor ama solemedi deme :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Kasım 2008; 21:08:25 >
  • türkiyede meşhur olan oyun oynama ne lag nede bebe dolar en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

AOC oynayan birileri kaldimiki ben bi ara forumlarda bu oyunu oynayan pek kimse kalmadi gibi yada buna benzer bisiler okudum oyunu satin almaktan vazgectim ?

bu arada konu ile alakali rohan online bir denmeni tavsiye ederim eger bebelerden sıkıldıysan zor level kasımı ve bot kullananların dırek banlanması gıbı caydırı etkenlerden dolayı yas ortalaması yuksek ve kalıtelı oyuncuların oldugu bır oyundur. ( level atlaması gercekten zor ama solemedi deme :D )

Rohan oynadım. Level 30 karakerim vardı tavsiye ederim güzel oyun. Ama şu an Priston Tale 2 oynadığım için bıraktım. Asıl onu tavsiye edeceğim ama hala CB de. Ocakta falan OB olacakmış o zaman bi bakarsın istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstediğin oyun tipini yazarsan daha iyi yardım edebilir"iz"
  • Aslında rohanı bende çok beklemiştim ama çıktığıda benim için fiyaskoydu.

Benim için 8 sene oynadığım en derin oyun ultima online fakat 2d olduğu için grafikleri beğenmiyeceğini sanıyorum.Ultima kadar olmasada en yakın oynadığım oyun voyage century online adlı oyundu.Forumda ayrıntılı rehberi var ikisininde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

AOC oynayan birileri kaldimiki ben bi ara forumlarda bu oyunu oynayan pek kimse kalmadi gibi yada buna benzer bisiler okudum oyunu satin almaktan vazgectim ?

kardeş ben yanlış okumadım demi. bot kullananların hemen banlanması yazmışsın. oyuna girdiğin zaman dikkatini çeken ilk şey sayısız bot oluyor. neyse bende şu aralar bi oyun arıyorum ama soul and blade ve daha bir çok oyun henüz yapım aşamasında. bizim yapabileceğimiz tek şey beklemek malesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scytax

Aslında rohanı bende çok beklemiştim ama çıktığıda benim için fiyaskoydu.

Benim için 8 sene oynadığım en derin oyun ultima online fakat 2d olduğu için grafikleri beğenmiyeceğini sanıyorum.Ultima kadar olmasada en yakın oynadığım oyun voyage century online adlı oyundu.Forumda ayrıntılı rehberi var ikisininde ...

Hiç bir oyun Ultima gibi olamaz. Şimdi Rohan mış bilmem neymiş oynasakta o eski Ultima Online günlerini hiçbir Ultima oyuncusu unutamayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orjinalden alıntı: Scytax

Aslında rohanı bende çok beklemiştim ama çıktığıda benim için fiyaskoydu.

Hiç bir oyun Ultima gibi olamaz. Şimdi Rohan mış bilmem neymiş oynasakta o eski Ultima Online günlerini hiçbir Ultima oyuncusu unutamayacaktır.

Ağlatma be jedi ... Özledim zaten uo yu da adam gibi server yok
  • beyler kaliteli grafik ve skill isteyenleri rappelz'e beklerim..oyunun setubu bile 2gb...mütiş
  • ACELEN YOKSA RF ONLİNEYİ BEKLE KAPANMISTI AMA YENİDEN ACILIYOR 0 DAN ÖBÜR AY CLOSED BETA OLARAK ACILACAK..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.