Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna tıklıyorum start geliyo fakat herhangi bi servera tıklayınca 10060 veriyo bi yolu varmı_?başka arkadaşlarım giriyolar ben giremiyorum genel bir sorun deil galiba..yardımlarınız için tşk.ler

• bendede aynı sorun war. ve bir çok kişidede araştırsanydın görürdün
  • arkadaş genel bir sorun bu aslında! ben de giremeom 10060 werio fakat arkadaşım war karşı komuşum çocuk pre.siz 4 gündür girio bende de pre. yok ama oyuna çoğu pre. lilerde giremeo ko kesin bi çalışma yapar en fazla 1 hafta oynama ko yu ne olacak ghit ders çalış

ko geri dönnnnnnnnnnnnnnnn
  • lan ufaklık ne dersi ben o devreleri bitileri 10 sene oldu git sen ders çalış ayrıca bütün arkadaşlarım giriyo ve knight daki serverların çizgileri ful yane genel bi sorun deil
  • 16 yaşındayım
  • ooooo baya büykmüşsün ya ya hala almıyo oyuna lanet olsun böle oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: ööffbbee

16 yaşındayım

Ama karar vermekte zorlanan bir kişiliksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karar versem zaten yardım edin diye topic yapmam yanımdaki adam oyuna giriyo ben giremiyorum yan komşu giriyo
  • aynı sorun bende de vardı. pc ye format attım ve sonra x2 ye tek tık girdim. ama şu anda cz town da mahsur kaldık bug ve lag var . humanlar bastı kuleler çalışmıyo.yardım pls kalkamıyoz
  • YANE format atıca düzeliyo diyon ölemi format atcaıma oyunu bırakırım daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ladmag3

karar versem zaten yardım edin diye topic yapmam yanımdaki adam oyuna giriyo ben giremiyorum yan komşu giriyo

benim sözüm sana deildiki :D

• Form iyice yoldan cıktı valla :(

Boşverin dedikoduyu 10060 veriyomuş ne yapsın arkadas?

Bence bekle 1 gün ertesi gün %100000000 kalkcak bu sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ladmag3

YANE format atıca düzeliyo diyon ölemi format atcaıma oyunu bırakırım daha iyi

valla ben denedim oldu ama sanırım oyunun genelinde sorunlar var. Bug ve lag var zor oynanıyo oyun.
    ve bu yüzden hala kalkamadım şu humanların yüzünden. oyundanda çıkamıyom giremem die.
  • iyide adam bnm topicimde sana demedim diyo oyuna giremiyorum diye bnm zaten
  • evet bendede aynı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.