arkadaşlar oyuna tıklıyorum start geliyo fakat herhangi bi servera tıklayınca 10060 veriyo bi yolu varmı_?başka arkadaşlarım giriyolar ben giremiyorum genel bir sorun deil galiba..yardımlarınız için tşk.ler
bendede aynı sorun war. ve bir çok kişidede araştırsanydın görürdün
arkadaş genel bir sorun bu aslında! ben de giremeom 10060 werio fakat arkadaşım war karşı komuşum çocuk pre.siz 4 gündür girio bende de pre. yok ama oyuna çoğu pre. lilerde giremeo ko kesin bi çalışma yapar en fazla 1 hafta oynama ko yu ne olacak ghit ders çalış
ko geri dönnnnnnnnnnnnnnnn
lan ufaklık ne dersi ben o devreleri bitileri 10 sene oldu git sen ders çalış ayrıca bütün arkadaşlarım giriyo ve knight daki serverların çizgileri ful yane genel bi sorun deil
16 yaşındayım
ooooo baya büykmüşsün ya ya hala almıyo oyuna lanet olsun böle oyuna
karar versem zaten yardım edin diye topic yapmam yanımdaki adam oyuna giriyo ben giremiyorum yan komşu giriyo
aynı sorun bende de vardı. pc ye format attım ve sonra x2 ye tek tık girdim. ama şu anda cz town da mahsur kaldık bug ve lag var . humanlar bastı kuleler çalışmıyo.yardım pls kalkamıyoz
YANE format atıca düzeliyo diyon ölemi format atcaıma oyunu bırakırım daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: ladmag3
karar versem zaten yardım edin diye topic yapmam yanımdaki adam oyuna giriyo ben giremiyorum yan komşu giriyo
benim sözüm sana deildiki :D
Form iyice yoldan cıktı valla :(
Boşverin dedikoduyu 10060 veriyomuş ne yapsın arkadas?
Bence bekle 1 gün ertesi gün %100000000 kalkcak bu sorun
quote:
Orjinalden alıntı: ladmag3
YANE format atıca düzeliyo diyon ölemi format atcaıma oyunu bırakırım daha iyi
valla ben denedim oldu ama sanırım oyunun genelinde sorunlar var. Bug ve lag var zor oynanıyo oyun. ve bu yüzden hala kalkamadım şu humanların yüzünden. oyundanda çıkamıyom giremem die.
iyide adam bnm topicimde sana demedim diyo oyuna giremiyorum diye bnm zaten
evet bendede aynı sorun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme