Şimdi Ara

arkadaslar lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    saçlarım çok kalın ve sert
    ayrıca kıvırcık ve siyah(çok siyah )
    ten rengim resimde sol alttaki herifinki gibi
     arkadaslar  lütfen yardım

yüz sivilceli ve izli (sivilce izi)
    boyum 1.76

hertürlü önerinize açığım beyler giyim olsun kuşam olsun ayakkabı olsun lütfen bana bir yol gösterin tarzımı belirlemek istiyorum

• V tarzı yap saç kesimini, siyah t-shirt, siyah kot pantolon ve siyah kalın botl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

V tarzı yap saç kesimini, siyah t-shirt, siyah kot pantolon ve siyah kalın botl..

tenim resimdekinden daha esmer kiloda 55 ramazan boyunca sadece uyuyup yemek yedim ama hala kilo alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutessanserif -- 3 Eylül 2010; 10:14:21 >
  • saçlara maçlarada bisey soyleyin yhaf
  • Saça şekil vermek için saçın müsayit olması gerekiyo yoksa naparsan yap kuaförde yapsa kötü duruyo o bakımdan yorum yapamicam saçını okşa bak şöyle bir nasıl şekil alabilicek gibi duruyosa öyle yap.

Giyim kuşam konusuda yaşını bilmiyorum ama benim zevkim idare eder mutlaka giydiklerinin renk tonları birbirine uysun ve üzerine yakışan bedenler tercih et.Mesela zayıf insanlar zaten zayıfım dar şeyler giyersem iğrenç durur diye düşünür ve bosbol giyinirler o daha iğrenç duruyo.Bol kıyafetler kilolulara yakışıyo.Mesela renk uyumu açısından birkaç örnek veriyim bunlar dolabımda olan kıyafetler

beyaz tişört + üstüne kırmızı-beyaz tonlarında kareli dar kesim gömlek düğmeleri kapanmicak + açık renk hafif dar paça taşlanmış kot + beyaz convers bu kombinasyonu çok severim özellikle kırmızı gömlekle conversin kırmızı çizgisi çok hoş oluyo
    sarı tişört + üstüne sarılı - grili kareli dar kesim gömlek + yine hafif dar paça hafif koyu mavi tonlarında taşlanmış kot + gri convers burdada gömleğin gri çizgileriyle gri convers çok uyuyo

yada en basitinden beyaz tişört giyiyosan altına beyaz ayakabı giy vs vs

İnce ayrıntılara dikkat et renkleri uyuyo diye saçma sapan şeyler alma mesela gömlekte bile çeşitler var gidip düz kesim bir garson gömleği alma.Spor kesim gömlekler var hem pens atılmış daraltılmış hemde göğüs hizasından dikiş geçiyo artı olarak kollarıda bosbol değil çok muntazam duruyo çok şık okulda dışarda heryerde giyersin sana tavsiyem ilk başta bir siyah bir beyaz spor gömlek alarak başla.Altınada convers tavsiye ederim ama sevmiyorum dersen nike yada adidas falanda olabilir orj almak zorunda değilsin çok kaliteli çakmaları var yeterli göze hoş gelen modeller olsun sperstar falan alabilirsin mesela.

• tenin allahtan sol alttaki gbi sağ alttaki olsa mazallah başka konular için yardım isterdin bunada şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.